2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102424 بازدید | 577 پست
آقا هستم خواهرماینکه فرمودید یک ساله با شما رابطه نداره می‌تونه نشونه‌ی وجود یک خانم دیگه باشه چون آ ...

سلام به من معرفی میکنین لطفا

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به من معرفی میکنین لطفا

سلام حتما

آدرس کانال ایتا مشاوره خانواده:

eitaa. com/ mohammadi2i

آدرس کانال وکیل دعاوی خانواده:

eitaa. com/ vakil_sahar_karbasi

هر دوشون توی بیو راه ارتباطی با ادمین برای تعیین وقت دارن

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

هیچکی هیچ کاری نکرد تو اون جمع؟مردم چقد سنگ دل شدن..اگه مرد بودم و همچین صحنه ای می دیدم تا می‌خورد ...

مردم انگاربی غیرت شدن فقط نگاه میکردن یادمه بچه بودم بابا میخواست سوارقطاربشه بره ماموریت می بینه یه مرده زنشو کتک میزنه میگه یادم رفت خودم باید برم دیرمه رفته بود جداشون کرده بود کلی مرده رو دعواونصیحت کرده بود الان دیگه مردم بیخیال شدن هرکس به فکر بدبختیای خودشه

این دفعه که گورشو گم کرد رفت دست بچه تو بگیر چمدونتو با هر چی طلا و مدارک هویتی داری بردار برو خونه بابات بعدم مهرتو اجرا بزن و درخواست نفقه کن 

تا وقتی برگشت سورپرایز بشه

خدایا راضیم به رضای تو

بچه ت چند سالشه؟

نسبت ب بچه ت جلوش ضعف نشون نده وقتی اینو میگه بگو بچه ت هم مال خودت بدی هم من نمیبرمش (میدونم یه مادر نفسش ب نفس بچه ش وصل است فقط حرفی الکی جلوش بگو)

تا وقتی شوهرت میدونه ک نسبت ب بچه ضعف داری از طریق همون بجه شکنجه ت میده وگرنه مردا هیچ کدوم ک و ن بجه نگه داشتن ندارن

سلام با این مواردی که گفتین شک نکنید که شوهرتون رو طلسم کردن و نسبت به شما سرد شده حتما کسی براش دعا زده متاسفانه منم شوهرم همینجور شد و به طلاق کشیده شد شما باید به فکر راه چاره باشید که اگر دعا و طلسمی هست باطلش کنید تا شوهرتون دوباره مثل قبل بشه و به آغوش خانواده برگرده