2777
2789
عنوان

لرستانی ها خرم ابادی ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 24 پست
یکی دوماه دیگه نمیتونیم بریم سفر😢

عزیزم :/

هوا تا چند روز دیگه بهتر میشه

اما الان ی کم سرده و هنوز زمین کامل خشک نشده از بارون چند روز پیش

چند روز دیگه آفتابی تر میشه

امروز ک باد بود و سرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم :/هوا تا چند روز دیگه بهتر میشهاما الان ی کم سرده و هنوز زمین کامل خشک نشده از بارون چند روز پ ...

اره الان دیدم خیلی سرده دماش کمه ما اگه بیایم نهم دهم میرسیم اون موقع رو زده دما تا ۲۲ میره ولی بازم میترسم اینهمه راه بیایم سرد باشه ...