2777
2789
عنوان

سر صبحی از افغانستان بهم زنگ زدن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 82 پست
از همسایه هم شانس نیاوردیم مردم همسایه هاشون سوییس انگلستان ما همسایمون افغانستان

🤝🤝

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه تلفن اتفاقا بیشتر زنگ میزنن مامان منو به رگبار بستن.

خیلی ترسناکن منم اولین بارم بود این تجربه از این به بعد حواسمو بیشتر جمع میکنم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
میگم دیگه اون کشورها انقد ترسناک نیستن که افغانستان هست😂

با همین روش یه کارت پدرم رو خالی کردن 

‏بودن آدم درست تو زندگیت باعث می‌شه تو علاوه‌بر اون شخص خودت رو هم دوست داشته باشی آدمی که حتی با دیدن تاریکی‌ها و زخم‌هات دستت رو می‌گیره با عشقش مرهم میشه برات و با بودنش میشه نور زندگیت...️🌱💙a💙

بیشتر ببینید
تو دیگه خیلی خوشبختی😂😂

بیشتر داییم از روسیه زنگ میزنه اونجا زندگی میکنه

از سوئد  هم که خانواده خالم اونجان بهم زنگ میزنن 

خلاصه  کلی فامیل اینا تو خارج دارم😄😄

لایک نکنید 

با همین روش یه کارت پدرم رو خالی کردن

وایی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
دیروز داشتم حمله اشرف افغانو ب ایران میخوندم چقدر اینا پررون

بله کلا پررو و طلبکار هستن متاسفانه🤦

بیشتر ببینید

من تو دو‌ روز از هلند و افغانستان و اتریش و بقیش یادم نیست

حدود ۶/۷ تا کشور مختلف بودن و بهم زنگ میزدن

ولی خب نگران نشدم

تا وقتی که جواب ندی مشکلی از لحاظ هک اطلاعات پیش نمیاد

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید