2777
2789
عنوان

تو هر جمعی هر پدر مهربونیو میبینم حسرت میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 99 پست
خواهرِ گمشده ی منی؟؟😂😂حالا ادامشو بگم....سر یه قضیه ی بی اهمیت مامانمو کتک زد، مامانم سکته مغزی کر ...

پدر منم بدون دلیل کتک میزنه و دنبال بهونه های الکی برای کتک زدنمه مامانم انقدر از دستش حرص خورد ام اس گرفت 

در دوچشم من نشین ای آن که از من من تری❤ شعری از مولانای جان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جاش اینجا بود این تعریف و تمجیدا؟

خب چ ربطی داره گلم 

منظورم این بود تا هستن چ خوب چ بد قدرشونو بدونن چون هیچ کجا نمیتونن پدر و مادر پیدا کنن

اگه باعث ناراحتیتون شده متاسفم

خب چ ربطی داره گلم منظورم این بود تا هستن چ خوب چ بد قدرشونو بدونن چون هیچ کجا نمیتونن پدر و مادر پی ...

ن گلم من ناراحت نشدم.خدا پدر و مادرتو واست حفظ کنه.پدر و مادر خوب که باشن بله باید روی  سر نگهشون داشت.ولی بعضیاشون جوری گند میزنن به زندگی بچه هاشون که سالها تراپی و مشاوره و قرص و ارامبخشم نمیتونه از اون بچه ی آدم نرمال بسازه...اینه که درد داره

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
خواهرِ گمشده ی منی؟؟😂😂حالا ادامشو بگم....سر یه قضیه ی بی اهمیت مامانمو کتک زد، مامانم سکته مغزی کر ...

چقدر امضات قشنگه

این دنیاشو نبین تو اون دنیا دیدنیه

هر چند اکثر مردا با زن دومشون مثل اربابشون رفتار میکنن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ن گلم من ناراحت نشدم.خدا پدر و مادرتو واست حفظ کنه.پدر و مادر خوب که باشن بله باید روی سر نگهشون دا ...

درسته عزیزم 

من توی اون شرایط قرار نگرفتم ولی دیدم اینجور مورد هارو ک بچه ها نیاز داشتن به قرص اعصاب و ارام بخش

بازم متاسفم

تاحالا جایی بردینش پیش مشاوری چیزی باهاش صحبت کنه؟!جسارتا چند سالشونه؟

از دکتر و مشاور و روانشناس متنفره و قبولشون نداره 

در دوچشم من نشین ای آن که از من من تری❤ شعری از مولانای جان