2777
2789
عنوان

تو هر جمعی هر پدر مهربونیو میبینم حسرت میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 99 پست
هممون ی چیزایی واسه حسرت داریم......من پدرم باهام خوبه مثلا بد نیس ولی ت هر جمعی فقط نگاهم ب کمر بقی ...

یعنی چی؟شما مشکلی داری ؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منی ک حتی پدرمو ندیدم چی بگم .. یک و نیم سالم ک بود فوت شو بعدشم عکسش رو هم ندیدم💔💔💔قلبم براش پر میکشه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 از تاریخ ۲ فروردین ۴۰۴ نیستم سایت 🌱

بیشتر ببینید
نه انحراف ستون فقرات دارم...

ایشالا که مشکلت حل شه عزیزم به حق این شب عزیز

بابای من با اینکه مشغله کاریش زیاده خیلی بهمون محبت میکنه 

تا حالا دعوامون نکرده وقتی مامانم به بابام میگه نگاه کن چکار میکنن

تنها عکس العمل بابام اینه ک میگه عههههههههه ! همین خخخخخخ

در کل قدر وجودشونو بدونید هر جوری ک هستن ما میتونیم چند تا همسر یا بچه یا خواهر برادر داشته باشیم ولی هیچ جا پدر مادر رو نمیتونیم پیدا کنیم

وا چرا دخترخالت؟؟؟این میگه خودمم دوس ندارم چه برسه بقیه

چه باباهامون بیشتر اخلاق هاشون مثل همه

دقیقا بابای منم به شدت عزت نفسش پایینه و آرزوی مرگ خودش رو داره و از خودش بدش میاد ولی بالا هم گفتم به شدت دلسوز غریبه هاست و غریبه پسنده 

در دوچشم من نشین ای آن که از من من تری❤ شعری از مولانای جان 

و منم هر جمعی که پدر باشه مخصوصا همسنای پدرم کاش نامهربون بود کاش محبت نمی‌کرد کاش تنهام نمیزاشت

یکی ک پدرش خوبه اینجوری

یکی هم مثل اسی

خدا پدرت رو رحمت کنه تو بهشت برین باشه

بچه ها (ببخشید از لفظ بچه ها استفاده میکنم) منم در خونه ای با پدر عصبی بزرگ شدم 

بیست ساله ازدواج کردم خدا رو شکر پدرم در قید حیاته 

آنقدر الان قدرش رو میدونم آنقدر دوستش دارم بخدا پدر کوهه پشته  عشقه حتی بداخلاقش 

خدا همه پدرت رو برا ما دخترا حفظ کنه 

بابای من با اینکه مشغله کاریش زیاده خیلی بهمون محبت میکنه تا حالا دعوامون نکرده وقتی مامانم به بابام ...

خیلی خوشحالم که باباتون با شما اخلاقش خوبه ان شاءالله همیشه سایش بالا سرتون باشه 

در دوچشم من نشین ای آن که از من من تری❤ شعری از مولانای جان 

بابای من با اینکه مشغله کاریش زیاده خیلی بهمون محبت میکنه تا حالا دعوامون نکرده وقتی مامانم به بابام ...

جاش اینجا بود این تعریف و تمجیدا؟

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
چه باباهامون بیشتر اخلاق هاشون مثل همهدقیقا بابای منم به شدت عزت نفسش پایینه و آرزوی مرگ خودش رو دار ...

اهان ببخشی گلم همه کامنتا رو نخوندم...

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی