2777
2789
عنوان

تو هر جمعی هر پدر مهربونیو میبینم حسرت میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 99 پست
دوتا اخر عاشقش پسرشه منو حتی آدمم حساب نمیکنن حتی حق اعتراضم بهم نمیدن😀

متاسفم واقعا بیشتر مردم پسر دوستن.من سه تا خواهریم.همیشه مادربزرگم میگه بیچاره ها داداش ندارن.کاری نمیشه با این طرز فکر کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پدر من بشدت استرسی و انرژی منفیه....هیچوقت واسه بچه هاش خوب نخواست.هر کاری رو میخوایم انجام بدیم فاز ...

ماها هم همینیم تو این تاپیک هر کی هر چی گفت انگار منم.نمیدونم میتونم از مشاور کمک بگیرم یا نه

پدر منم همینجوره همش انرژی منفی میده مثلا میگه ان شاءالله اسرائیل بمب بزنه توی خونه هممون بمیریم

این میگه واااای جنگ میشه قحطی میاد هممون می‌میریم...یا میخوایم کاری رو شروع کنیم سریع میکه نمیشه بدبخت میشیم و...کلا گند زد ب اعتماد بنفس و زندگیمون

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

[QUOTE=376392502]ماها هم همینیم تو این تاپیک هر کی هر چی گفت انگار منم.نمیدونم میتونم از مشاور کمک بگیرم 

حتما میتونی.اتفاقا امشب با خواهرم در مورد همین موضوع حرف میزدم...ک چقدر تروما از بچگی باهامون موندگار شد ک همین الانش اثر توی زندگیمون واضح و مشخصه

پسر خوب سراغ یه خانواده حسابی میره نه خانواده ما وضعمون بد نیست خودمم بد نیستم ولی بابام همه چیو خرا ...

نه اصلا اینجوری نیست بخت واقبال مهمه واین که باید زرنگ باشی یکی همسطح خودتون ولی موفق با ذات خوب پیدا کنی دخترایی بودن تنها هنرشون ارایش کردنه ولی پسرخوب تور کردن برو توجمع هایی که ادمهای موفق هستن 

این میگه واااای جنگ میشه قحطی میاد هممون می‌میریم...یا میخوایم کاری رو شروع کنیم سریع میکه نمیشه بدب ...

دقیقا ما هرچی میگیم میگه فکر کردی نمیمیری  😶

عوضش حامی و پشتیبان دخترخالمه و همه کار براش میکنه مثل یه پدر 

ماها هم همینیم تو این تاپیک هر کی هر چی گفت انگار منم.نمیدونم میتونم از مشاور کمک بگیرم یا نه

بله عزیزم مشاور خیلی کمک میکنه 

همین که اینجا هم رو داریم و با هم درد و دل میکنیم باعث میشه سبک بشیم 

دقیقا ما هرچی میگیم میگه فکر کردی نمیمیری 😶عوضش حامی و پشتیبان دخترخالمه و همه کار براش میکنه مثل ...

وا چرا دخترخالت؟؟؟این میگه خودمم دوس ندارم چه برسه بقیه