2777
2789
عنوان

تو هر جمعی هر پدر مهربونیو میبینم حسرت میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 99 پست
بعضی پدر مادرا از بچشون فقط توقع دارن انگار بچه هاشون اونارو زاییدن.

اره واقعا ولی پدر من اینجوری نیست خیلی اخلاقای خوب داره حامی خوبیه ولی اونقدر اخلاقای بدش زیاده اونقدر زیاده که با خودم بعضی اوقات میگم کاش نباشه بعد به خودم تشر میزنم که این چه فکریه کاش فقط یکم باهاش راحت بودم فقط یکم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر من بشدت استرسی و انرژی منفیه....هیچوقت واسه بچه هاش خوب نخواست.هر کاری رو میخوایم انجام بدیم فاز منفی میده.واسه همین ماهم ترسو و محافظه کار بار اومدیم

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
والا من ک پدر نصیبم نشد رسما دشمن نصیبم شده

دقیقا منم پدرم بد اخلاق و دشمنمه و از بچگی به شدت من رو کتک میزنه پشت سرمم پیش دیگران حرف دروغ میگه یه جوری دشمنمه انگار ارث پدرش رو طلبکاره در عوض به شدت غریبه نواز و غریبه پسنده و  حاظر ما رو به خاطر غریبه ها بکشه یه دیوانه روانی تیمارستانی به جای پدر نصیبم شده 

یعنی مادرت تو رو نمیخواد؟این حرف از عجایبات دنیاس

منم همین وضعیت و دارم از اول نمیخاست منو یدنیا بیاره که با اسرار بقیه اینکارو کرد از موقعی ک بدنیا اومدم بود و نبودم براش مهم نیست 

همه مادرها مقدس نیستن 🙏🏻

(((( کاربری دست سه نفره ))))

پدر من بشدت استرسی و انرژی منفیه....هیچوقت واسه بچه هاش خوب نخواست.هر کاری رو میخوایم انجام بدیم فاز ...

پدر منم همینجوره همش انرژی منفی میده مثلا میگه ان شاءالله اسرائیل بمب بزنه توی خونه هممون بمیریم 

پدرت هرچی هست بودنش بهتراز نبودنشه چون توجانعه کثیف ما اگر نباشه حتی فامیلات مثل گرگ اجازه هررفتاریو ...

پسر خوب سراغ یه خانواده حسابی میره نه خانواده ما وضعمون بد نیست خودمم بد نیستم ولی بابام همه چیو خراب کرده.خونمون وسایلش کهنه و اشغالین هر کی میاد میبینه فکر خوبی نمیکنه ظواهر زندگیمون افتضاحه هر چی داره رو جمع میکنه فقط.پسر پولدارم منو با این وضع نگاه نمیکنه.

حالا خودم دارم کار میکنم مستقل شم ولی خانواده خیلی مهمه