2777
2789

سلام دوستان خواهر بزرگترم ۳۸ سالشه  ۲ سالی میشه جدا شده سه تا بچه داره بچه هاش بزرگن و شوهرش خیلی بی لیاقت بود سرکار نمیرفت خواهرم خودش سر و سامون داد دیگه تحمل نکرد بعد بیست سال جدا شد الان دختر بزرگش ۱۸ سالشه  بعد الان بدون اینکه خونواده کسی بدونه با یه آقایی که ۵ سال ازش کوچیکتره ازدواج کرده صیغه ۹۹ ساله داداشم و مامان هیچکی نمیدونه بعد طرف یه شغل معمولی و خونه و ماشین داره اما خواهرم خودش دو تا خونه داره و دو تا ماشین نیاز ب مال و اموال نداره ولی خب الان به من فقط گفته این موضوع رو واقعا راز بزرگیه موندم چ کنم به مامان بگم نگم بفهمه مامانم داغون میشه وای برادرم بفهمه اوه اوه ... شر میشه گفتم چرا مخفیانه‌ آخه گفت الان دو ساله جدا شدم یه کدوم از برادرا خبرمو نگرفتن حالا میخان چیکار کنن مکه فضول منن شوهر سابقش فهمیده تهدیدش کرده که دوتاتونو ال میکنم بل میکنم و .... هعی خواستم به شوهرم بگم باز نگفتم ب خواهرم گفتم دختر بزرگ داری تو خونه باهاش قید کردی نیاد گفت آره قرارمون اینه تا دخترا هستن حق نداره بیاد خونه و.... موندم بخدا چ کنم با کی در میون بزارم بعدا بفهمن من در جریان بودم و نگفتم چی ..... موندم بگم کارت درست بود بگم اشتباه کردی باید وایمیستادی اخه با سه ماه شناخت نباید ازدواج میکرد دختر ۱۸ ساله که نیست باید یکم صبر میکرد شناختو بیشتر میکرد نمیدونم والا 

خیلی عجیبه. 

سه تا بچه دارن بعد مثلا مادرشما اون بچه هارو ندیده ببینه اصلا بچه کیه؟ 

تاپیک ها روزبه روز دارن عجیب میشن 😑😑

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه خونه ازش بگیر بعنوان حق السکوت🤣

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

شغلش چیه که دوتا خونه و ماشین داره؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

به هیچ کس نگو دیگه کاری که شده بعدم بگو شوهرش نیاد خونش خواهرت بره خونه شوهرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید