2777
2789
عنوان

امام حسین

186 بازدید | 16 پست

صبرم به سر اومده ، خدایا ! خدایا تا کی تحمل ظلم ؟ 

یا امام حسین الان یکسال شده دیگه ، عهدی با تو بستم ، ولی یکسال هست که بی جواب مانده 🥺 

میشود جواب دهی ؟ نگاهی کن به خراش های قلبم 🥺

به مظلومیتم ، به درماندگیم 🥺 آقا داره خیلی بهمون ظلم 

میشه ، آقا هیچ‌ پناهی ندارم ، آقا حتی نمیتونیم کوچکترین دفاعی از خودمون داشته باشیم ، آقا درمانده ایم و‌ مظلوم

تو بیا به دادمان برس ، نذرت کردم که تا آخررررر عمرررر بدهکارت باشم 🥺♥️ قبول کن مرا ، به دادم برس آقا🥺 

تا عمق مغز استخوانهایم درد و رنج را حس میکنم 🥺🥺 

میشه زودتر به دادم برسی ؟ 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ♥️ ❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش حرف بزن صدات میشنوه و به موقعش جوابت رو میده اون حسین بی کسای عالمه اصلا خدا واسه دل های بی قرار حسینو افرید

یه روایت هست از امام سجاد که میگه فر الی الحسین 

یعنی توی مشکلات وسختی ها به سمت حسین فرار کنید

کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی

بیشتر ببینید

سلام.الهی ب زوی مشکلت حل بشه گلم به حق امام حسین ع.

ان شاالله هرچه زودتر ظهور امام زمان عج اتفاق بیفته و دنیا گلستان بشه. واقعا دیگه همه در عذابیم.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید
چیشده عزیزم

صبرم به سر اومده بعد از بیست سال تحمل درد و رنج 

نذر بزرگی کردم برای رهایی از این درد به نیت آقا امام حسین 

و الان یک ساله که هر روز منتظرم 🥺 منتظر آقا اباعبدالله الحسینم من 🥺❤️

ابوالفضل که میگن جواب میده به من جواب نداد منم دیگه امیدی بهشون ندارم

السلام علیک یاحضرت ابوالفضل ع. نگو اینجوری خواهر گلم. این خاندان واقعا مهربون هستن.عزیزم شاید داری امتحان میشی و باید صبر کنی. وواقعا شاید ب صلاحت نیست. این فکرا ازطرف شیطان گلم. ناامید نشو از دعا کردن و لطف خدا. بیشتر دعا کن اتفاقا. بالاخره دعا اگ حتی مستجاب نشه ذخیره اخرت میشه و خدا بهترشو بهمون میده. شاید با دعاهات بلا از خودت وعزیزانت  دور شده.پس ترکش نکن اصلا عزیزم.میگن اون دنیا میگیم کاش هیچ کدوم از حاجاتمون برآورده نمیشد. اینقدر ک اجر دعا کردن زیاده.ان شاالله ب زودی دلت شاد بشه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید
باهاش حرف بزن صدات میشنوه و به موقعش جوابت رو میده اون حسین بی کسای عالمه اصلا خدا واسه دل های بی قر ...

چقدررر با این کامنت دلم رو آروم کردی عزیزم 🥺❤️ 

چقدرررررررررر من نیاز داشتم به این حرف 🥺❤️