2777
2789
عنوان

یه خواستگار برام پیدا شده تاجر زعفرانیه ولی خب سنش بالاست💔🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 75 پست
به درد نمیخوره دختر و پسر از دو تا شهر ایران این همه اختلاف دارن بعد از یه کشور دیگه ؟؟اونم عرب اخلا ...

ایرانیه

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به درد نمیخوره دختر و پسر از دو تا شهر ایران این همه اختلاف دارن بعد از یه کشور دیگه ؟؟اونم عرب اخلا ...

این یه چیزی میگه باور می‌کنی 

حاشیه خلیج فارس اینقدر پول دارند که ایرانی را حساب کنند 

خودشون با کلاس تر و سطح بالاتر می‌بینند ،عرب ثروتمند اینهمه دختر شیخ عرب ول می‌کنه میاد ایرانی بی پول میگیره

عصری یه دختر ۲۲ ساله تاپیک زده بود سه ماهه عقدم شوهرمو نمیخوام چون ب من نمیخوره سنش خیلی زیاده.ب حرف ...

واااای 😐خب کسی که با حرف بقیه میشینه پامیشه وقت ازدواجش نیست 

بمنم خیلیا میگفتن سنش ازت زیادتره قبول نکن 

ولی به حرفشون گوش ندادم ،الانم میگم خداروشکر که به حرف یه مشت بی مغز گوش ندادم 

دعوا و قهر تو همه خونه ها میشه ولی ادم باید خوبیا و بدیا همسرشو فاکتور بگیره ببینه خوبیش زیاده یا بدیش 

ما خودمونم انسان همه چی تمام و کاملی نیستیم 

چه بسا کسایی که با همسن خودشون لزدواج میکنن و جدا میشن 

یا بعضیا با اختلاف سنی زیاد ازدواج میکنن و جدا میشن 

نمیشه گفت که خوب بودن یه شخصی فقط و فقط به سن و سالش بستگی داره 

بنظرم اون آدمه اخلاقش  و رفتارش مهم تره تا اول سنشو ببینیم 

شایدم اصلا درک و شعور کافی رو برای زندگی نداشته باشه

سن یه عدده مهم اخلاق هست 

ولی داخل پرانتز ۱۴ سال خیلی زیاده مثلا تو ۳۶ سالت باشه جوونی اون ۵۰ سالشه 🙄

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

این یه چیزی میگه باور می‌کنی حاشیه خلیج فارس اینقدر پول دارند که ایرانی را حساب کنند خودشون با کلاس ...

اول اینکه درست صحبت کن

من خداروشکر قد و قیافه خیلی خوبی دارم 

اخلاقم دارم و خوش برخوردم

دوما پدر وضع مالی خوبی داره حالا بگذریم اختلافاتی که باهاش دارم و.... توی تاپیکام‌ هست ولی ما جزو ایرانی بی پول نیستیم عزیز 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
سن یه عدده مهم اخلاق هست ولی داخل پرانتز ۱۴ سال خیلی زیاده مثلا تو ۳۶ سالت باشه جوونی اون ۵۰ سالشه � ...

اره همون

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
اول اینکه درست صحبت کنمن خداروشکر قد و قیافه خیلی خوبی دارم اخلاقم دارم و خوش برخوردمدوما پدر وضع ما ...

پدرت هر چقدر وضع خوبی داشته باشه آبدارچی عرب تاجرم نمیشه 

حالا ایشالا از این رمانا بیرون بیاید و درستو بخونی ،دوتا سفر قطر عمان دوبی بری میبینی که اصلا داخل و آدم ایرانی حساب نیست 

عزیزم ذوقت از نوشتنت مشخص ولی خب میگی درگیر افسردگی هستی اگر دکترت یا مشاورت یا خودت تایید میکنه ک امادگی داری خب باهاش اشنا شو،هرچند از دیدمن سنت واقعا کمه و اختلاف سنی واضح و شرایط روحی هم مناسب نی

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗خودا نەشێوێ نازاری کەڵهۆڕ❣️

خلاصه امروز زنگ زد گفتش غزل خانم برات خواستگار توپ پیدا کردم منو بگو همینجور هاح واج مونده بودم نمیت ...

چهاردهای سال خیلیه اختلاف سن اما به نظرم سن یه عدده اگه اخلاقش خوب باشه تمومه😊

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

پدرت هر چقدر وضع خوبی داشته باشه آبدارچی عرب تاجرم نمیشه حالا ایشالا از این رمانا بیرون بیاید و درست ...

ببین داری خیلی تند میری 

حرف خانوادمم‌ آوردی وسط 

ایشون عرب نیستن اصلتا کوردن و ساکن تهران 

کاری نکن دهن باز کنم جد و آبادان بیارم جلو چشمات با چشم گریون بگذرونی این شبو من شخصیتمو با توی بی لول از بین نمی‌برم 

یکبار دیگه اسم پدرم یا خانوادمو‌اوردی یا قصد توهین داشتی میبندمتو به فحش ریپ زدی فحش میخوری 

بیشتر ببینید