2777
2789

توی خونه سروصداس با اینکه بچه کوچیک هم نداریم 

بزرگن ولی هنوز نمیفهمن یکی بخواد درس بخونه نباید سروصدا کنن

من گفتم فردا صبح برم کتابخونه گفتن باشه ببینم چی میشه 

مامان و بابام داشتن صحبت می‌کردن (یهو داداشم برداشت گفت مطمئنین میخواد بره کتابخونه جای دیگه میخواد بره فردا اصلا عیده کتابخونه باز نیست) دیگه صحبت می‌کرد بعد بابام گفت فوقش دو ساعت بره و هی میام بهش سر هم میزنم 

من تابحال تنها جایی نرفتم و نمیزارن 

کاش کاش از من چیزی میدین که اینجوری ازم میگن که فکر کنن برم بیرون چیکار کنم

من حتی به مشاور تحصیلیمم گفتم که واقعا حالم از هرچی جنس مخالفه بهم میخوره و با پدر و برادرامم صحبتی ندارم 

من با مامانم ارتباط بهتره با بقیه صحبت نمیکنم ولی میترسم یکوقت مامانم پشتمو خالی نکنه واقعا خیلی ناامید میشم 

من اگر بخوام بگم که برادرای خودم چجور ادمین که دیگه

تمام سعیمو میکنم نگم با اینکه انقدر پشتم چرت و پرت گفتن 

فقط باید پیجشو ببینین هرچیییی دختر و زنه فالو داره 

فعلا وقت جر و بحث نداری علی الحساب یه جای دنج ( حتی شده پشت بوم ) برای خودت در نظر بگیر یه هندزفری خوب هم بگیر خاموش بزار گوشت جلوی صدا رو می گیره ....این دو سه ماه رو بخیر  رد کن بعد بشین خیلی جدی با برادرت صحبت کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فعلا وقت جر و بحث نداری علی الحساب یه جای دنج ( حتی شده پشت بوم ) برای خودت در نظر بگیر یه هندزفری خ ...

برعکس پشت بوم هم نظرمه ولی الان که اینجوری شده داداشم گفته میخواد ایکارو بکنه بهتره صرف‌نظر نکنم از رفتم چون ممکن شک کنن