2777
2789

کاربر دوستار رنگ سبز هستم

بزارین از اول تعریف کنم 

من از ۱۲ سالگیم مشکلات روحیم شروع شد 

میزدم می شکستم به شدت پرخاشگر بودم یه مدت فرستادنم شهرستان 

اونجا انگار درمان شدم انگار حالم خوب شد هیچ مشکلی تاکید می‌کنم هیچ مشکلی نداشتم 

تمام کارام رو خودم میکردم تو تمام درسام بهترین بودم هر ازمونی میدادم رتبه میاوردم تا اینکه دوباره برگشتم یعنی تو اوج امید یهو حالم بد شد ، یادمه زنعموم سر یه مسئله ای زنگ زد خونمون یه حرفایی زد به مامانم من یهو حالم بد شد 

افتادم تو رخت خواب حتی غذا نمی‌تونستم بخورم بدترین درد زندگیم رو تجربه کردم جام رو انداختم رو به قبله دیگه همه مطمئن بودن دارم می‌میرم هزار و یکجور آزمایش رفتم چندین بار با آمبولانس بردنم بیمارستان 

تا اینکه گفتن این اعصابه 

من تو چند خط خلاصه کردم نوع دردام رو توصیف هم نکردم حتی وحشتناک بود حالم 

تا چند ماه تو رخت خواب بودم یک مدت بهتر میشدم دوباره شروع میشد 

به شکل شدیدی وسواس گرفتم از همه چی حس کثیفی میگرفتم 

به همه چی و همه کس شک داشتم دچار حملات عصبی شدم 

مشکلات گوارشی برام پیش اومد 

وقتی رفتم سراغ درسام دیگه نتونستم تمرکز بکنم من یجوری بودم تو سر صدا وسط عروسی درس میخوندم و بهترین نمره رو میگرفتم اما دیگه بعد از این قضیه تمرکزم بر نگشت با کوچکترین صدایی خودم رو میزدم داد می‌کشیدم 

دیگه از اون موقع این دردا با من موند 

رنگ آسایش رو ندیدم تا حالا 

زندگیم سیاهه

الان پشت کنکوری ام

بابا به خدا من یهو اینطوری شدم 

آخه مگه میشه که آدم یهو به این روز بیفته 

تازه بعد از اون دو نوع آلرژی مزمن پیدا کردم چه شب ها که تا صبح ضجه زدم و به خودم پیچیدم و با آمپول و دارو شدم ۱۲۹ کیلو ، همش نفسم تنگ میشه چشام سیاهی میره

این کاربری دومم هست 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دکترا خودشون هم جوابی برای شرایط من نداشتن و ندارن

اگه دنبال اینی بهت بگن دعا داری خب میتونی اینجوری فک کنی به منم همینو گفتن و حتی باورت نمیشه کی بهم اینو گفت یه آدم مطمئن یه جای مطمئن ولی دنبال حرفش گفت ،،دنبال دعا برای درمان نباش و برو دکتر

♥️🌱

یسری مسایل مربوط ب مغز از ی‌سنی‌ب‌بعد شروع میشه مثل شما‌از‌دوازده سالگی. دکتر‌مغرو اعصاب چی‌گفت ؟

من مغز و اعصاب هم رفتم کلی ازم سوال پرسیدن 

ام آر آی رفتم 

همه چی

چون حتی نمی‌تونستم تکون بخورم اون اوایل مامانم از دستم میگرفت راه میرفتم 

سرگیجه های شدید داشتم 

هیچ توجیهی پیدا نکردن 

اون اوایل پیش هر متخصصی بگی رفتم 

ههه یکصدا گفتن روانپزشک 

الان هم تحت نظر روانپزشکم 

فعلاً هم هیچی به هیچی 

مشکل اینه من بعد از ۱۲ سالگیم و رفتن به شهرستان تا کلاس دهم کاملاً اوکی بودم هیچ گونه مشکلی نداشتم هیچی 

بعد یهو اینطوری شدم 

این کاربری دومم هست 

اگه دنبال اینی بهت بگن دعا داری خب میتونی اینجوری فک کنی به منم همینو گفتن و حتی باورت نمیشه کی بهم ...

دنبالش نیستم 

فقط دیگه عقلم قد نمیده

شاید باورت نشه که یکبار یک دکتر همین حرف رو به من زد گفت اگر اعتقاد داری چنین چیزی هم بعید نیست یه دکتر سن و سال دار هم بود 

داییم هم خواست که بره دنبالش خودم نزاشتم اجازه ندادم 

ببین به کجا رسیدم که الان خودم به چنین چیزی فکر میکنم 

این کاربری دومم هست 

عزیزم باید بری پیش یه روانپزشک خوب ، هر چیزی تو این دنیا یه دلیل علمی داره دعا اینا چرت و پرته ، شما یه مشکل روحی و عصبی داری که یه پزشک حاذق می تونه تشخیص بده ، حالا ممکنه درمان داشته باشه ممکن هم هست درمان قطعی نداشته باشه ولی یادت می دن چطوری بهتر بشی و باهاش کنار بیای