2777
2789

اصلا ذوق برا عید آنچنان نداشتم چون نرفتیم امسال مسافرت اینا وردل خانواده شوهر بودم تا این اواخر

ولی بعد عید میدونم سال جدید شروع میشه کلی موفقیت برای همه کلی کار و سال جدید و البته با کلی سختی احساس میکنم سال قشنگی میشه جدا از گرونی و بقیه داستانا هممون میدونیم 🙄😕

کلییییی کار عقب افتاده دارم برا بعد تعطیلات که لاید انجام شه کلی برنامه دارم✅🧿💥💥💯

نظر شما چیه حس شما چیه به سال جدید چه برنامه هایی دارین😍🥰😘

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم به امسال خوشبینم همش میگم دلم روشنه اتفاق خوبی میوفته

به شوهرم که میگم شوهرم مسخره می‌کنه همش قیمت طلا و دلار میگه 😅

انگار سالی ده گرم هر سال برام طلا میخریده الان از گروهی ناراحته

میخوام حسابیییییی تغیر کنم یه آدم دیگه بشم

موفق باشی 😁برنامه سال جدید خیلیاست اینش میمونه با خودت تا چقدر بهش پایبند باشی بهش برسی 😉😁

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

ماهم امسال جایی نرفتیم منم منتظرم ماشینمون زودتر تحویل بدن

انشالا به سلامتی مبارک باشه 🥰😇

اره منم متنفرم از این دو هفته عید و خدا رو شکر تموم میشه کلا چون برنامه سفر نداشتیم و هیچ جا نرفتیم ...

والا من امسالی شهر خودمون موندم تا خونه بودم پا ظرفشویی بودم تا خونه ملتم بودم پا ظرفشویی بودم بدترین تعطیلات عمرم بود😂😐🤨این چند روز آخر برنامه سفر چیدم فقط فرااااار کنم انشالا بشوره ببره

منم به امسال خوشبینم همش میگم دلم روشنه اتفاق خوبی میوفتهبه شوهرم که میگم شوهرم مسخره می‌کنه همش قیم ...

😂😂😂😐یجوری همشون شدن اقتصاد دان 

با قیمت طلا و سکه و دلار تو کار زندگیت بکن درآمد توام به پای اون تقریبا میره بالا فقط انرژی منفی اونو میدن