2777
2789

یه دونه کرم پودر 

دوتا پرسینگ 

سه تا لاک 

یدونه مرطوب کننده دست

یدونه مداد ابرو ارزون بی کیفیت 

دو میلیون و صد و بیست و شش تومن ناقابل 😐ارزش داره یا واجبن ؟؟؟

این کارم ولخرجی نیس؟

یه پاپیون هم خیلی ترند شده دونه ای ۲۵۰ هزار تومن دو دلم برای خودم و دخترم بخرم یانه 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️پووووف چرا پولدار نیستم میشینم برای چهار تیکه کوچولو حساب کتاب میکنم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پیرسینگ دیگه برا چیته

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

حتما میخریدم

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
بیشتر ببینید

نه😁

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
بیشتر ببینید

مرطوب کننده واقعا نیازه

اره واقعاا گرون شدنن

منم یه مرطوب کننده و یه شامپو بدن برای خشکی پوست و شوینده صورت و یدونه صابون برای بیکینی گرفتم شد دوتومن 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "