2777
2789
عنوان

اگه شرایط مالیتون متوسط بود اینا رو میخریدید

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 48 پست

اینا واجبن برات

با همین پول روتین پوستی بگیری بهتره

البته نظرمنه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

صابون سوزش نمیاره؟😐🤦🏻‍♀️پوستت چربه یا خشک؟

صابون مخصوص باشه نه 

پوستم خشکه برای همین شامپو گرفتم که بیشتر از این خشک تر نشه

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

پرسینگ اصلا مفید نیست پولشو بذار ی مداد ابروخوب بخر

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

عزیزم واسه دخترت نهایتا دو تا لاک بگیر

مداد بی کیفتیت نگیر ابروهات هم میریزه فردا باید به فکر رویش ابرو باشی

اگه کرم پودر خوبه همونو بگیر بستگی به تیپ خودت داره

من به شخصه پرسینگ مرسینگ اصلا خوشم نمیاد

آرایش عم همون کرم پودر برام کافیه اونم همه جا نمیزنم شاید یبار مهمونی خاصی برم

واسه همین خودت باید اولویت بندی کنی

یکی با آرایش حالش خوبه

یکی بدون آرایش

یکی با وسایل خونه حالش خوبه مثلا هی وسایل دکوری بگیره

ببین خودت چی دوست داری که بعدا پشیمون نشی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید

بنظر من پیرسینگ و پاپیون و مداد ابرو واجب نیستن

کرم مرطوب که لازمه

کرم پودر اگه واجبه بخر

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

مرطوب کننده واقعا نیازهاره واقعاا گرون شدننمنم یه مرطوب کننده و یه شامپو بدن برای خشکی پوست و شوینده ...

شامپو بدنت چه مارکیه

راضی هستی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃