2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74286 بازدید | 1118 پست
نه گلم وابستگی نیست میترسی از حرف مردم که بگن خودش ید بوده که داره جدا میشه مهرت حلال جونت آزاد گور ...

آره بخدا. اما مهریه ام رو میگیرم 200 سکه مهرم هست که عندالاستطاعه هست کاری میکنم تااخر عمر بهم سکه بده من که نمیخوام ازواج کنم پس عجله ای ندارم مهرم رو ببخشم بخاطر همه بدی هایی که کردن یه عالمه پول وکیل میدم میگیرم که همه مهریمو بگیره وکیل میگه چون عنداستطاعه هست از حقوقش مسدود میکنن میدن بهت و اینم خوبه نباید بزارم آب خوش از گلوشون بره پایین من کینه ای شدم بد هم شدم باید حقم رو بگیرم که حق زندگی و خوشی رو ازم گرفت لااقل باپول کیف میکنم 😁

شاید شما در شهر بزرگی هستید که راحت بااین موضوع کنار اومدین متاسفانه جایی که من قراره برگردم کنار خا ...

ن اتفاقا ما تو روستا هستیم بخدا خانوادمم سرشناس هستن اینقد پشتمون حرف زدن ولی ما که برا بقیه زندگی نمیکنیم زندکی هر کی ب خودش مربوطه ولی خواهرم یه شهر دیگه سر کاره خودش راحته ولی خانوادم ک اونجا هستن حرف زیاد شنیدن ولی خب یه مدته فراموش میکنن تازه بچه نداری راحتی 

اگه میدونی درست میشه بترسونش برو مهرتو بذار اجرا شاید درست شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن اتفاقا ما تو روستا هستیم بخدا خانوادمم سرشناس هستن اینقد پشتمون حرف زدن ولی ما که برا بقیه زندگی ن ...

نه این از هیچی نمیترسه میگه از خدا هم نمی‌ترسم. ببین درست هم بشه دیگه حوصله ندارم ذوق و شوقم رفته من با این سن یه تصمیم نمیتونم بگیرم دیشب میگم گوشیم خراب شده میگه از دیوار شهر ی کهنه و خوبش رو پیدا میکنم میخرم میگم من آیفون میخوام میگه کاری نکن اون کهنه هم نخرم  آخه مرد حسابی خودم پول دارم دیگه بزار بخرم از پول تو که نمیخوام 

دیگه ذوق ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه 

کاش ی گزینه وسطی بود کاش میمردم اما طلاق دوباره نمیگرفتم کاش میشد برمیگشتم عقل هرگز ازدواج نمیکردم و ...

اگ بیای خونه مادرت زندگی کنی ی مدت بهش بگی بلا زیاد سرم اوردی میرم خونه مادرم حال روحیم خوب نیست حداقل مدتی بیا خونه مادرت بعدش تصمیم بگیر ک چیکار کنی

تنها کاریم میتونی کنی ک مدرکی باشه برات اگ فردایی رفتی دادگاه تو‌پیام براش بنویس ک ب دلیل اینکه زیاد کتکم زدی و زدی ب کمرم و‌نمیتونم هنوز کامل سرپا بشم و بخاطر کتک هات و زندونی کردن من و محدودیت هات و فلان … حال روحیم بده من میرم خونه مادرم مدتی

اگ اینارو تو‌پیام بگی توی دادگاه ی مدرکه حداقل از هیچ بهتره چون پیام ب عنوان مدرک حساب میشه 

اونم نمیتونه ک منکر بشه قطعا 

ی مدت بیا برو خونه مادرت یکی دوماه حالو هوات عوض شه تصمیم بگیری

نه این از هیچی نمیترسه میگه از خدا هم نمی‌ترسم. ببین درست هم بشه دیگه حوصله ندارم ذوق و شوقم رفته من ...

جدا شو لطفا دیگه ازدواج نکن هیچ وقت تو هم مثل خواهر مناز مردجماعت شانس نداشتی خودتو راحت کن بقیه عمرتو با ارامش زندکی کن شاغلم هستی دیگه چی میخایی 

من از خیلی وقتا که میام نی نی سایت و بحث و جدل زن و شوهرا رو میخونم اینجا یچیزو خیلی خوب فهمیدم اینک ...

ولی من کل زندگیم رو گفتم  همین بود هیچ نکته مثبتی نداره نکته متبتش اینجاست که همش سرش تو گوشی هست اما خیانت نمیکنه هربار گوشیش رو بخوام میده. اما چه فایده من روز خوش نمیبینم. من و خانوادم براش کم نزاشتیم بدی نکردیم اما مادرشوهرم از ترس اینکه پسرش رو نکشم شهر خودم از منو خانوادم براش شوهرم بدگویی کرد مغزش رو شست و شوهرم شد این شوهرم دهن بین هست شدید. 

نه این از هیچی نمیترسه میگه از خدا هم نمی‌ترسم. ببین درست هم بشه دیگه حوصله ندارم ذوق و شوقم رفته من ...

عزیزم شما خیلی کوتاه اومدی بیا مدتی برو خونه مادرت همه پولاتم با خودت ببر خداقل مدتی از حقوقت استفاده کن یکم ب خودت تنفس بده  

بعدش بیا تصمیم بگیر خونه مادرت ک مدتی موندی

جدا شو لطفا دیگه ازدواج نکن هیچ وقت تو هم مثل خواهر مناز مردجماعت شانس نداشتی خودتو راحت کن بقیه عمر ...

جدا خواهم شد گوربابای حرفای عمو هام. هرچی میخوان بگن دیگه کارد رسبده به استخون. مهریه که اجرا بزارم میفهمه چند چنده 

عزیزم شما خیلی کوتاه اومدی بیا مدتی برو خونه مادرت همه پولاتم با خودت ببر خداقل مدتی از حقوقت استفاد ...

نه نمیتونم چون چند بار رفتم منو برد انداخت جلو عموم گفت این میاد میمونه اینجا اهل زندگی نیست اونام باور کردن منو سرزنش کردن نمیرم خونه مادرم. چون کارم اینجاست منتظرم کارم دوماه مونده تموم شه برای همیشه برم تنفس هم نمیدم مهرم رو میزارم اجرا یا آدم میشه باهام را میاد یا هم به جهنم بره  من اهل تنفس نیستیم چهارساله دارم بهش میگم من همه فرصت هارو دادم بهش 

یه خونه گرفته پنجره هاش رو هوا هست حتی نمیتونم بیرون رو نگاه کنم اصلا. بیاد ببینه پرده رو کشیدم هرچی ...

چه آدمیه که تو اجتماع هست و اینطوریه

طوری هست که آروم باهاش حرف بزنی؟حرفاتو بگی تاثیرگذار باشه

خواهر شما طلاق گرفته؟منم در حال جداییم🥲

اره عزیزم تقریبا چهار ماهی میشه البته شوهرش بهش خیانتم کرد هنوز مهر طلاقش خشک نشده بود رفت همون زن خرابو اورد تو خونش چنا وقیح و پررو هست میاد دم مدرسه خواهرم گریه و زاری من اینو میندازمش بیرون برگرد دارم دیونه میشم و فلان خواهرم بهش گفته مزاحمم بشی زن میزنم کلانتری بیاد صورت جلسه زنگ میزنه مث چی التماس میکنه بخدا خواهرم اینقد راحت شده ن دعوا ن درگیری ن تنش راحت میره سر کار استراحتشو میکنه ارامش داره

اگ بیای خونه مادرت زندگی کنی ی مدت بهش بگی بلا زیاد سرم اوردی میرم خونه مادرم حال روحیم خوب نیست حدا ...

بعد دوماه این کار رو خواهم کرد فعلا کارم اینجاست نمیخوام جوری بشه سرشکسته بخاطر کارم برگردم خونم. چون میدونم اگه برم دنبالم نمیاد و خودش هم نمیزاره ماشین بگیرم برم بیام برای کارم. استرس میفته جونم مجبورم همه این راه هارو بزارم برای اون آخر سر که کارم تموم شد 

با اینکه با طلاق مخالفم ولی شما حتما طلاق بگیر بچه نداری خودت رو راحت کن

ببین کاری به حرف مردم نداشته باش حرف مردم از رو ظاهره،،شما داری زجر میکشی پس مردم بجای شما نمیخان زندگی کنند

توکل بر خدایت کن