2777
2789
عنوان

🔴🔴تو مجلس احیا هستم سوال حقوقی و پرونده داشتید بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 53 پست
باسلام خواهش میکنم جواب بدید من ۳۰ روزه اصلا حال خوشی ندارم من دانشجوییم و یکی از هم خوابگاهیم بهم ت ...

سلام

این مسئله باید از جانب شاکی اثبات بشه و اینکه وقتی دزدیدی دوربین ها قطع بودن دلیل محکمه پسند نیست و صرفا بازی روانی هست

درگیر نشید و کاری بهش نداشته باشید

🔴به دلیل مشغله های درسی و کاری و زندگی چند ماهی نیستم 🟢 اگر سوال کردید و جواب ندادم به حساب بی معرفتیم نذارید چون نبودم که جواب بدم 🔵 انشالله وقتی سرم خلوت شد هر پنجشنبه سوالات حقوقی جواب میدم🟣صرفا تاپیک های قبلیم رو دوباره میفرستم که دیگران استفاده کنن(دعا بفرمایید)

بیشتر ببینید
سلاماین مسئله باید از جانب شاکی اثبات بشه و اینکه وقتی دزدیدی دوربین ها قطع بودن دلیل محکمه پسند نیس ...

یعنی واقعا هیچی ضبط نمیشه؟ من نمی‌دونم اطلاعی راجب دوربینا ندارم خیلی حالم بده اون چیزی که گم شده پرونده ی گواهینامه هستش میگه چون میدونی برام مهمه پس میخواستی تلافی کنی من ۳۰ روزه غذا نیمخورم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم ببخشید اگر استشهاد جم کنم و فامیل امضا کنن مشکلی نیست؟؛ یا اگر فامیل رو هم به عنوان شاهد ببرم ق ...

منعی توی فامیل بودن شهود نداره ولی ممکنه قلضی رد بکنه برای همین پیشنهاد میشه از همسایه ها استفاده کنید

🔴به دلیل مشغله های درسی و کاری و زندگی چند ماهی نیستم 🟢 اگر سوال کردید و جواب ندادم به حساب بی معرفتیم نذارید چون نبودم که جواب بدم 🔵 انشالله وقتی سرم خلوت شد هر پنجشنبه سوالات حقوقی جواب میدم🟣صرفا تاپیک های قبلیم رو دوباره میفرستم که دیگران استفاده کنن(دعا بفرمایید)

بیشتر ببینید
یعنی واقعا هیچی ضبط نمیشه؟ من نمی‌دونم اطلاعی راجب دوربینا ندارم خیلی حالم بده اون چیزی که گم شده پر ...

این مسئله که شما توی رفتن برق دزدی کردی دلیل محکمه پسند نیست ؛ کاری به ضبط یا عدم ضبط دوربین ها ندارم

بیشتر ببینید
منعی توی فامیل بودن شهود نداره ولی ممکنه قلضی رد بکنه برای همین پیشنهاد میشه از همسایه ها استفاده کن ...

ممنونم گل نازم امیدوارم موفق ترین باشید 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

ممنونم گل نازم امیدوارم موفق ترین باشید

🌹🙌

بیشتر ببینید

جدا شدم و برای بچه ها در دادنامه طلاق نفقه تعیین شده ولی همسرم پرداخت نکرده.

الان به پسرم عیدی ۵ تومن داده. اگر شکایت کنم میتونه بگه این بابت نفقه بوده.

۶ ماهه واریز نکرده. ماهی ۵ تومن را.چون قبلا هم با اینکه ۷ ماه هیچی نفقه نداده بود نتونستم رای بگیرم.

جدا شدم و برای بچه ها در دادنامه طلاق نفقه تعیین شده ولی همسرم پرداخت نکرده.الان به پسرم عیدی ۵ تومن ...

عیدی توی قانون جدا نحسوب نمیشه و میتونه بگه برای تفقه بوده

نفقه قبل از دادخواست محاسبه نمیشه و نفقه اقارب ناظر به آیندست

برای عقب افتادن قسط هاش میتونید برید پیگیری کنید

بیشتر ببینید