2777
2789
عنوان

شاغلم همه مخارجم با خودمه شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 128 پست
لابد شوهر رو عابر بانک حساب میکنندحالا خانم شاغل قطعا باید کارهای خونه رو با همکاری همسرش انجام بدن ...

نه شوهر عابر بانک نیس زن کلفته بیرونو خونه یکسرع عین ماشین کار کنه بدون چیزی والا شوهر من که یه مرده به برادرزادش گفته اکه همه خرجو زنت کنه شوهر فقط برای بچیر میخواد شوهر چه بدرد همچین زنی میخوره بعد جالبه خانومای اینجا یقه پاره میکنن اروق روشنفکری وای مگه مرد عابر بانکه درکل نتیجع اینجور تاپیکا اینه اونایی که تو این موقعیتن ومجبورن واسه بقیه هم تجویز میکنن اشکالی نداره

یه چیزی هست به اسم نفقه.

قانونا اون چیزی به عنوان نفقه شامل سقف بالای سر و غذایی که تو خونه ی شوهر می‌خورید و اگر بیماری خاصی دارید هزینه ی درمانی میشه نه پول تو جیبی

وقتی نفقه میبرن که همسر زن رو از خونه بیرون کرده باشه 

باور ندارید برید الان از شوهرتون شکایت کنید ببینید دادگاه بهتون چی میگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرد وظیفه اش هست مخارج زن را بده

این روشنفکری بازیهاتون که زن مستقله و فلان وبهمان داره دمار زن را درمیاره

پا به پای مرد بیرون کار کنه بعدم بیاد تو خونه کار کنه مردم هیچ خرجی نده

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

منم شاغلم همه مخارجم با خودمه تازه در مخارج خونه هم همکاری می کنم

چرا فکر می کنی زن باید بشینه تا یکی خرجش کنه؟

منطقیش اینه که همه برای زندگی تلاش کنن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
پول داره تازه دنبال راهکاره پولای منم ازم بگیره

ازش بخواه و با ترفند بگیر مثلا باهاش برو خرید و بگو حساب کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

منم شاغلم و دوست دارم شوهرم گاهی برام هزینه کنه البته مناسبتا کادو میگیره تو کار خونه و بچه داری هم کمک میکنه ولی خوب برای من هزینه آنچنانی نمیکنه میگه نمی رسم قسط داره ۳۰ تومن هم میذاره کنار برای هزینه ماهانمون، منم حقوقم رو قسط طلاهایی که خریدم میدم و خرج خودم می کنم ولی دوست داشتم شوهرمم برام خوب خرج کنه

نه شوهر عابر بانک نیس زن کلفته بیرونو خونه یکسرع عین ماشین کار کنه بدون چیزی والا شوهر من که یه مرده ...

نه زن کلفته ،نه مرد عابر بانک

زن و مرد ازدواج کردن که زندگی تشکیل بدن نه اینکه بابت زندگی مشترک و رابطه عاشقانه تقاضای پول داشته باشند

کارهایی هم که زن می‌کنه مربوط ب زندگی خودش هم هست مثلا غذایی ک میپزه خودشم میخوره یا خونه ای که نظافت می‌کنه خودش هم زندگی میکنه

بالاتر هم گفتم کارای خونه باید مشترک انجام بشه

بعدجالبه طرف اصلابه هیچکدوم ازموارداسلام ودین وایناعمل نمیکنه ونه نمازی میخونه نه دوزه ای نه هیجی  ولی اینجامیادمیگه وظیفه مرده نفقه بده

خلاصه هرجابه نفعتونه پااسلام وشرع و...ردمیکشیدوسط

نمیخره می‌دونه خودم پول دارم آخر مجبور میشم خودم بخرم

یعنی خرید خونه رو هم شما میکنید؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید