2777
2789
عنوان

پایتخت هفت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 89009 بازدید | 894 پست
وای دوسته عزیز چقدر دنبال دعواییهر کی میشینه پای تلوزیون میتونه بگه من از این فیلم خوشم اومد از این ...

افتضاح تمام بود همین دو قسمتش مشخصه میخوای بهت یک چیزی بگم 

پسر کوچیکه فهیمه توی فصل سوم تازه به دنیا اومده بود که سارا نیکا شش هفت ساله بودن 

الان 19 سالشه یا شاید هم بیشتر سارا نیکا هم 21 سالشونه 

کلا دو سال اختلاف سنی دارن توی سریال همینقدر چرت 

کلا از پایتخت تا چهارش دوست داشتم شش هفت فاجعه بود 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

وقتی هویت یک رواندرمانگر در ذهن مخاطبان ساخته نمی شه، شوخی ها و صحبت های پیرامونش هم بی معنا و منحرف ...

تراپیستا از دکترای متخصصم بعضی وقتا درآمدشون بیشتره نصف اونا هم تلاش نکردن

مدرکشو دارن علمشو نه

حقیقتا خیلی از روانشناسای الان وضعشون از اونیکه تو پایتخته بدتره و کلی چرت و پرت تحویل مردم میدن 

اینم فیلم طنزه معضلاتو بزرگنمایی میکنه اگه فیلم منطقی با روانشناسی خوب میخواید باید ژانر دیگه ایو انتخاب کنین

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تراپیستا از دکترای متخصصم بعضی وقتا درآمدشون بیشتره نصف اونا هم تلاش نکردنمدرکشو دارن علمشو نهحقیقتا ...

اول اینکه قبل اظهار نظر درباره تخصصی باید اطلاع کامل درباره اون داشته باشید، یک تراپیست که روانشناس بالینی هستش باید حداقل ۱۰ سال درس بخونه و چندین مصاحبه به زبان انگلیسی و.‌...قبول بشه تا بتونه مطب بزنه! حالا اون فشار های روانی که بماند....

دوست عزیز شما چنتا تراپیست میشناسی که چنین رفتاری دارن؟ اصلا مطمئنید اون افرادی که شما به عنوان روانشناس ازشون یاد میکنید واقعا تراپیست هستن و مدرک بالینی و کد سازمان نظام روانشناسی دارن؟! به قول استاد ما الان همه تو فضای مجازی و حتی اونیکه رشته تربیتی خونده خودشو به غلط روانشناس معرفی میکنه و حتی مراجعین هم داره! پس هرکسی یه دفتر زد و پشت میز نشست تراپیست نیست! و در آخر فیلم برای مخاطبان ساخته میشه یعنی من و شما. و مخاطب حق داره نقد کنه. مخصوصا اگه اون اثر بخواد یک موضوع غلط به جامعه تزریق کنه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
وقتی هویت یک رواندرمانگر در ذهن مخاطبان ساخته نمی شه، شوخی ها و صحبت های پیرامونش هم بی معنا و منحرف ...

اتفاقا خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنی این اقا رو میشناسن مخصوصا که تازگیا توی صدا و سیما هم میاد. 

همتا اسم خـودمه♥

بچه بودم هما رو خیلی دوس داشتم میگفتم کاش مامانم بود میخواستم بزرگ شدم مثل اون بشم از یه جایی کلا عوض شدفک کنم ۵بود از اونجا دیوونه شده انگار دیگه مثل قبل مهربون و پخته و صبور نیست

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
اتفاقا خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنی این اقا رو میشناسن مخصوصا که تازگیا توی صدا و سیما هم میاد.

بله خود منم اکثر صحبت های سعید عزیزی رو قبول ندارم، خیلی از گفته هاشون تو دسته روانشناسی زرده 

ولی موضوع اینکه صدا و سیما از طریق پایتخت که بیننده خیلی زیاده داره اومد یک دید کلی و غلط از تراپیست نشون داد.‌به جای اینکه فرهنگ سازی کنن و تشویق کردن مردم برای کمک گرفتن از تراپیست اومدن عکس قضیه رو نشون دادن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
اول اینکه قبل اظهار نظر درباره تخصصی باید اطلاع کامل درباره اون داشته باشید، یک تراپیست که روانشناس ...

بله حداقل از تجربیات بقیه خبر دارم که چطور با نادونی یه عده بقول شما تحصیل کرده ۱۰ سال درسخونده وارد مسیر اشتباهی شدن از۱۰۰نفر شاید ۱۰ نفرشون قابل اتکا باشن 

روانشناسایی که روانشناس نیستن بماند

بله میشه نقد کرد ولی توقع مسخره هم نمیشه داشت قرار نیست وقتی با یه قشر جامعه شوخی میشه یا اشکلاتش با بزرگنمایی تو طنز نشون داده میشه گفت اصلا همچین چیزی وجود نداره چرا وجود نداره مگه چندتا روانشناس واقعا فهمیده از دانشگاه معتبر مطب میزنه؟

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید
کاش سارانیکای قبلی میومدن

اون دوتا ماست ها چی بودن 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید