2777
2789
عنوان

شاغلم همه مخارجم با خودمه شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 128 پست

شوهر برا خیلی چیزای دیگس

شوهرمیکنیدکه تشکیل خانواده بدین

اینکه فکرمیکتیدمثل زمان پیامبریه مردبایدسرپرستی تمام وکمال خاناده روبه عهده بگیره فقط از کسایی که اختلاس میکنن برمیاد

شوهراباوضعیت اقتصادی امروز نمیتونن پس همه چی بربیان..الان دیگه بچه های نوجونم بایدکارکنن تابتونن خرجیسونوبدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقن امثال شما یچیز یاد گرفتین هی تکرار میکتید اینم نتیجه مستقل بودنه که شعار خانومای اینجاس ادعا ...

باشه جانم شما بابت رابطه پول از همسرت درخواست کن

من نظر خودم رو گفتم شما اختیار زندگی خودت رو داری ولی لطفا دیگه منو ریپلای نکن ما با شما حرفی ندارم نظرم رو ب استارتر گفتم

خب خریدای خونه رو انجام نده بگو خودش بخره حداقلیا هر چند وقت یه بار بهش لیست بده که فلان چیز و میخوا ...

نمیخره می‌دونه خودم پول دارم آخر مجبور میشم خودم بخرم

اتفاقن امثال شما یچیز یاد گرفتین هی تکرار میکتید اینم نتیجه مستقل بودنه که شعار خانومای اینجاس ادعا ...

فراخته بودنتونو گردن خانوم های شاغل نندازید زنی که شاغل و عاقله حقوقش مال خودشه بخشی از حقوق شوهرشم مال خودشه 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

شوهر برا خیلی چیزای دیگسشوهرمیکنیدکه تشکیل خانواده بدیناینکه فکرمیکتیدمثل زمان پیامبریه مردبایدسرپرس ...

منم اگه پولم جمع کنم آخرش اموالمون میرسه به بچه هامون ولی حس خوبی نیست که زن زندگی باشی شوهرت از حقوقش یه ریال برات خرج نکنه

نمیخره می‌دونه خودم پول دارم آخر مجبور میشم خودم بخرم

نخر تو هم بگو این زندگی من تنها که نیست ما داریم با هم تو این خونه زندگی میکنیم نمیشه که همش من خرج کنم 

یه بار که نخری آخرش مجبور میشه خودش بره خرید وقتی هیچی تو خونه نباشه و بفهمه که تو خیلی از این موضوع ناراحت شدی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞