2777
2789
عنوان

شاغلم همه مخارجم با خودمه شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 128 پست
چه ربطی داره واقعن خجالتتون نمیاد یک زنید این حرفو میزنید به همنوعتون

پیام خودش رو ببین خودش همین حرف رو زده و من هم خوشم نیامد از این حرف

،نه به متن دقت میکنید نه به مفهوم کامنت فقط دنبال بحث و جنجال هستین

من بعدازمدتهااومدم اینجاوهنوزم خانمای نی نی سایتی انتظاردارن درقبال روبط زناشویی پول گیرشون بیاد

کلن سه ساله عضوی چرا فاز بعد مدت ها برمیداری یکسالم نیومده باشی انتظار تغییر نمیره تو مدت کم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر خانمای شاغل همینن از اول پررو کردن مردا رو. 

ولی بعضی مردا پررو میشن و پول هرچیو از زن میگیرن

اگه مرد قسطی چیزی داره گرفتاره عب نداره ولی اگه پول داره و خرج نمیکنه گناه بزرگی گردنشه بالاخره محبت که فقط زبانی نیست کادو هدیه و.. هم هست بعدم نفقه باید بدن چه زن شاغل باشه چه بیکار. 

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
بیشتر ببینید
من همش بهش میگم من چرا مفتی باید با تو زندگی کنم همه مخارجم با خودمه تازه بداخلاقی هوایی هم داره این ...

بهش بگو حتی قانون نفقه تعیین کرده پس تورو برای چی میخوام مفت خور😐

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

پیام خودش رو ببین خودش همین حرف رو زده و من هم خوشم نیامد از این حرف ،نه به متن دقت میکنید نه به مفه ...

اتفاقن امثال شما یچیز یاد گرفتین هی تکرار میکتید اینم نتیجه مستقل بودنه که شعار خانومای اینجاس ادعا دارن مستقلن شوهراشون فرمان بردارشونن

نه شوهر برا اینه که سرپرستیشو به عهده بگیری خرجشو بدی

😁دقیقا 

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
بیشتر ببینید
من بعدازمدتهااومدم اینجاوهنوزم خانمای نی نی سایتی انتظاردارن درقبال روبط زناشویی پول گیرشون بیاد

لابد شوهر رو عابر بانک حساب میکنند

حالا خانم شاغل قطعا باید کارهای خونه رو با همکاری همسرش انجام بدن ولی انتظار اینکه پول تو جیبی هم از شوهرش بگیره چون رابطه داره به نظرم پایین آوردن شأن زنه