2777
2789
عنوان

دفع بعد ازغذا خوردن

177 بازدید | 10 پست

سلام من هررروقت غذا میخام گلاب به روتون باید برم دستشویی ۵دقیقه هم طول نمیکشه خیلی هم لاغرم بچه کوچیک دارم ۱سالشه پدرم دراومد روزی ۷یا۸بار میرم دستشویی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوبه که گوارشت کار میکنهمن همیشه یبوستم

یبوست ام الامراضه یعنی مادرتمام بیماریها

گوارشتون خیلی سرده .اگه خواستین کمکتون کنم مشکلتون روحل کنید درخدمتم

@khanome_davodi

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بیشتر ببینید
خوشبحالت واقعا 😂من ی هفته اس دشویی نکردم داره پدرم درمیاد همیشه هم همین بودم

یبوست ام الامراضه یعنی مادرتمام بیماریها

گوارشتون خیلی سرده .اگه خواستین کمکتون کنم مشکلتون روحل کنید درخدمتم

@khanome_davodi

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بیشتر ببینید
بهترین سیستم گوارشی داری

خیلی هم خوب نیستها فکر کن مهمونی یا جای رسمی غذا دعوت باشی بعد سریع مجبور بشی بعدش بری دستشویی، ضایعست، من خودم یوقتا اینطورم 

سُلِداد؛ اسمی با ریشه لاتین و هم‌چنین اسپانیایی، از ریشه‌ی solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛