2777
2789
عنوان

الان سه روزه بابام داره ترک میکنه

139 بازدید | 9 پست

متادون مصرف میکرده ولی زیاد عوارض نداره یعنی درد زیاد یا علائمی که تو گوگل خوندم تو این سه روز هم همش دراز کشیده جلو تلویزیون و فقط تلویزیون میبینه بی قراری نمیکنه عوارضش هست کم مثلا حالت افسردگی داره خوابش نسبت به قبل ک قرص رو مصرف میکرد خیلیییی کمتر شده ولی درد شدید عضلات یا بقیه چیزا رو نداره خیلی شدید نیست بنظرتون طبیعیه همش هم دراز کشیده فیلم میبینه و گاهی هم سردش میشه همین فکر نمیکنم دوباره چون قسم خورد هم اینکه حواسمون بهش هست اصلا از جاش تکون نمیخوره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم بابام میخواست با متادون ترک کنه ولی به اینم اعتیاد پیدا کرد😐 البته از اون چیز قبلی که میکشید به ...

بابای منم چرت میزد قبل اینکه ترک کنه و خوابش زیاد بود و بیخیال بمب میترکید به خوابش میرسید ولی الان اینجوری نیست ولی بی قراری هم نمیکنه درد شدید نداره میگم نکنه بازم داره میخوره با اینکه قسم خورد 

بابای منم چرت میزد قبل اینکه ترک کنه و خوابش زیاد بود و بیخیال بمب میترکید به خوابش میرسید ولی الان ...

نه

خب الام داره یکم متادون میخوره دیگه، دردِ چی داشته باشه.

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

نه نمیخوره گفتم که صبح تا شب دراز کشیده جلو. چشم خودمون حواسمون هست

ترک متادون زیاد درد نداره  به خصوص اگه مصرفش کم بوده باشه.

فقط یکم عرق میکنن و عصبی میشن

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.