2777
2789

بچه ها من زندگی خیلی سختی داشتم

هم تو خانواده اول و با پدر و مادرم چالشهای زیادی داشتم

و هم تو زندگی زناشویی و ازدواجم بحران های سختی رو گذروندم

اینجوری بگم سختی روزگارو چشیدم

معنی درد رو میفهمم

درد جسمی و سرطان و دندون درد و .... رو میفهمم

فروپاشی روانی و ته افسردگی رو میدونم

بچه دارم و چالشهاشو میدونم

سرکارهای مختلفی رفتم و تو جامعه بودم

دانشگاه شهر دیگه رفتم 

مشکلات مالی رو میدونم

و در کل زندگی پر تجربه ای داشتم ...

خیلی دوست دارم به درس خوندن ادامه بدم 

و یکی از رشته هایی که مد نظرمه و میتونم به خوبی درکش کنم و بفهممش روانشناسیه

بنظرتون کسی که چالشهای روانی و زندگی پر فراز و نشیبی داشته میتونه روانشناس باشه یا بهتره سراغ رشته دیگه ای برم؟

ممکنه روانشناسی و ارتباط با ادمهایی که چالش دارن باعث بشه حال خودم بد بشه یا میتونم بخاطر زندگی پر چالشم روانشناس خوبی باشم؟

میدونم شرایط و روحیات هر کسی متفاوته

اما دوست دارم نظرات شما رو از بیرون به این موضوع بدونم

هیچ ربطی ندارن این موضوعات ب هم 

کسی میتونه روانشناس بشه ک اولا دوس داشته باشه کمک کنه ب دیگران بعدم از لحاظ عاطفی شکننده نباشه و منقلب نشه از درد دیگران 

ما ی اصطلاحی داریم میگیم فرضا اگ ی روانشناس از درد بیمارش گریش بگیره ما دو تا بیمار توی اتاق داریم 

بعدم علاقه ب محتوای این رشته 

در مرحله اولم رواشناس خودش باید تراپی بشه و همیشه ب تراپیست مراجعه کنه برای مشکلات شخصی خودش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره چرا بد باشه البته اول فک کنم آزمایش جسم و روان میگیرن

مشکل روانی که ندارم 😬😬

میگم سختی زیاد کشیدم

و ابدیده شدم

تو زندگی پخته شدم و اگر کنار این پختگی هم علمی روانشناسی رو بخونم بنظرم بتونم مشاوره های با کیفیتی بدم . 

اما نمیدونم روانشناسی بخونم ممکنه به خودم فشار بیاد؟ 

روانشناسی خیلی متفاوت تر از اون چیزیه تو ذهنته مباحث علمیه کلی نظریه و روش درمانه که ربطی به زندگی نداره برای روانشناس خوب بودن بعضی وقتا لازمه تجربه شخصیت رو دخیل نکنی!ولی خب رشته خوبیه بخون پشیمون نمیشی

هیچ ربطی ندارن این موضوعات ب هم کسی میتونه روانشناس بشه ک اولا دوس داشته باشه کمک کنه ب دیگران بعدم ...

در حدی که اشنایانم باهام صحبت کردن و مشورت دادم

به گفته خودشون حرفام خوب بوده و به کارشون اومده

گریه ام نمیگیره از درد دیگران . سعی میکنم کمک کنم

اما میگم نکنه مثلا طرف بیاد از مادرش بگه و من یاد مادر خودم بیوفتم و بهم فشار بیاد

یا مثلا طرف بیاد از درد سرطان بگه و من یاد درد خودم بیوفتم

در کل اینجوری بگم ایا کار درستیه که یک نفر که دردی رو تجربه کرده در مورد اون درد مشاوره بده؟ یا بهتره کسی که که اون درد رو نداشته و یاد درد خودش نمیوفته باشه؟

مشکل روانی که ندارم 😬😬میگم سختی زیاد کشیدمو ابدیده شدمتو زندگی پخته شدم و اگر کنار این پختگی هم عل ...

اگه روحیه حساسی داری اره 

نه نمیگم شما مشکل داری میگم میگیرن آزمایش احتمالا 

سوالی درمورد سرپرستی گرفتن فرزند دارید درخواست بدید ♥️🌱

در حدی که اشنایانم باهام صحبت کردن و مشورت دادمبه گفته خودشون حرفام خوب بوده و به کارشون اومدهگریه ا ...

اصلا مرتبط نیستن میتونی درد مشترک و تجربه کرده باشی میتونی نکرده باشی اهمیتی نداره 

من چون خودم روانشناسی میخونم میگم ک بقیه اصلا این علم چیه کسی ک وارد این حوزه نشده فک میکنه مثل مشاوره دادنه درصورتی ک با ما علم کار میکنیم ما با علم درمان میکنیم ما با اختلالات سر و کار داریم و هر تکنیکی لازم باشه رو یاد میگیری لازم نیست چیزی از خودت بزاری 

در حدی که اشنایانم باهام صحبت کردن و مشورت دادمبه گفته خودشون حرفام خوب بوده و به کارشون اومدهگریه ا ...

اصلا مشورتهای خانوادگی با علم روانشناسی کاملا متفاوته 

روانشناسی توانایی تشخیص واختلال و اخلاق 

تیپ و از شخصیت صدتا شاخه داره ...