2777
2789
عنوان

اگر زن ثروت مندی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 65 پست

خودم ثروتمند نیستم حمایت خانوادمو دارم بیشتر اما همیشه عاشق مهاجرت و مستقل شدن بودم الانم کارام درست شده و باید برم اما یکیو اینجا خیلی دوس دارم مثلا اگه بدونم اونم علاقه داره حاضرم بمونم بخاطرش با اینکه میدونم وضع مالی خوبی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم چرا اکثرا استقلال و تفریح داشتنو با متاهلی در رقابت میبینن😅تفریح و عشق و حال و مسافرتای زیا ...

تنهایی بیشتر حال میده دردسرشم کمتره

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

اگر زن ثروتمندی بودم ،چندتا بیمارستان یا درمانگاه در مناطق محروم میساختم 

هر سال چند سفر خارج از کشور میرفتم 

در حد توانم چند تا بچه به سرپرستی میگرفتم و براشون چیزی کم نمیذاشتم 

و کلا به همنوع هام مخصوصا بچه ها کمک میکردم 

به موقعه اش هم با عشقم ازدواج میکردم و به زندگیم پایبند بودم

راستش به آرزوم میرسیدم و خیریه میزدم🥲

خب به جز اینکه آرزوها تو برآورده کنی 

کدوم سبک زندگی رو که پرسیدم بیشتر دوست داری 

به نظرت اصلا کدومش بهتره 

خواهش میکنم واسه فرج صلوات بفرستید🌹
تنهایی بیشتر حال میده دردسرشم کمتره

برای من اینطور نیست بستگی به هر فرد داره

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

من اگه یه روز واقعا ثروتمند بشم یه خونه و ماشین متوسط و معمولی میخرم مستقل میشم و با مابقیش دفتر مستقل میزنم همین بسمه کلا ازدواج نمیکنم

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید

همینجا میموندم با پولم به خانومایی که حمایت خانواده ندارن و شوهر بد دارن کمک میکردم بهشون کار و خونه میدادم تا زمانی که اوضاعشون بهتر بشه.خودمم به هدفای دیگه م میرسیدم و تفریح و..شوهرمم دوست دارم کنارم باشه چون تو بدترین شرایط هم من و تنها نذاشت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
حتما کم سن و سالی

ن والا

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

با همسرم میمونم قطعا

اگر ثروت زیادی داشتم ، یکی از کارهایی که میکردم این بود که مدارس مناطق محروم رو کاملا هوشمند میکردم....

چون چندسال هست منطقه محروم تدریس میکنم دارم به آینه میبینم که چه استعدادهای که به خاطر عدم تجهیز مدرسه از بین میرن یا شکوفا نمیشن.....

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

به نظرت توی سن و سال بالا تر بازم عشق تازه و آتشین میمونه ؟ یا ممکنه سرد بشه

ببین خب با گذشت زمان آره ممکنه یکم آدم سرد تر بشه ولی اگه واقعا عاشق باشی تا ابد عاشقی دیگه😮‍💨