2777
2789
عنوان

هیچ اشتیاقی ندارم که به نامزدم پیام بدم یا زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 67 پست
اگه جداشم دبگ اینجوری ازداواج نمیکنم نامزدی رو طولانی میکنم و تصمیم عاقلانع 😔😔😔

اگر بتونی جدا شی و به خاطر حرف اطرافیان مجبور نشی با عجله و بدون شناخت بری دوباره زیر یه سقف دیگه

یعنی میگی چون سنش بالاست طبیعیه؟ خوبیاش خب من هرچقدرم بگم وقتی علاقه نباشه چه فایده داره گیرم که دست ...

آره ۱۱ سال تفاوت سنی چیز کمی نیس

الان شما شور و اشتیاق جوونی تو سرته ولی اون نه

دلت ناز میخواد توجه میخواد ولی از نظر اون این کارا لوس بازیه

.

عزیزم همین که میگی هرچی میخوای برات فراهم میکنه خودش یه پوئن مثبته باور کن علاقه کم کم به وجود میاد مطمئنم

چون ما هم دقیقا مشابه شما بودیم 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشونم منم نمیخاست این ازدواج منطقی بوده چون از همه نظر براش خوب بودم ولی بعد ازدواج محبت کلامی هم م ...

سعی کن یکم رویه ات رو عوض کنی 

حالا که میخوایی باهاش باشی و جدا نشی

اگه سرش شلوغه اشکال نداره توعم بهش زنگ نزن ولی بهش گه گاهی پیام بفرست ، قلب رنگی رنگی بفرست 

چه میدونم موقع افطار براش بنویس قبول باشه عشقم فلان . . .

وقتی دیر اومد یا دیر زنگ زد بگو چقددد منتظرت بودم عزیزم دیر اومدی ولی خداروشکر خسته نباشی ، چه خبر؟

(حتی اگه از دلتم نیاد یه بار اینجوری کن ببین چی میشه)

بعد اگه گفت ببخشید دیر شد مشغول بودم 

بگو فدای سرت عزیزم فقط دفعه بعد زودتر بیااا 

میگن زبون خوش مار رو هم از لونه اش در میاره 

ببین مطمئنممم کارسازه حتی احتمال اینکه روز بعد دیر بیاد و بگه ببخشید و خودش کلی توجه کنه هم زیادهععع 

آخه میدونی

این روزا پارتنر منم به شدت سرش شلوغه بازارش گرمه 

شبا هم با کار آنلاینش مشغوله تا ساعت ۱/۵ 

بعد من اوایل هی گیر میدادم 

اینم خودش خسته بود قربونش برم ، منم روش قهر میکردم واقعا عصبی میشد میگفت حرف زدن با تو فایده نداره 

ولی یه روز از نزدیک دیدم که واقعا چقد سختی میکشه توی یه روز

ازون به بعد دیگه منم تا ساعت ۱/۵ مشغول میکنم خودمو تا اون موقع همون ساعت میام و میشینیم تا صبح حرف میزنیم

دعوا هم نداریم 

ولی خب هر کی اخلاقش فرق داره 

من احساسات شما رو هم نمیدونم دقیقا چطوره 

ولی انشالله که دلت شاد باشه همیشه 

مواظب خودت باش 🩷

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

منم ازدواجم سنتی بود و فقط به اصرار دیگران که پسر خوبیه و وضعش خوبه و .... زنش شدم

همون شب اول عقد پشیمون شدم و تو دلم خودمو سرزنش کردم که چرا قبول کردم

چند ماه اول عقد هیچ حسی بهش نداشتم متوجه می‌شدم که اونم همینه

کمکم خوب شدم و عاشقش شدم اونم دوستدارم شد اما دوست داشتن من تا زمانی بود که ازش خیانت ندیده بودم

پدر خوب و مرد خوش اخلاقیه اما خیانتش داغونم کرد و باعث شد دیگه هیچی برام مثل قبل نشه

منم ازدواجم سنتی بود و فقط به اصرار دیگران که پسر خوبیه و وضعش خوبه و .... زنش شدمهمون شب اول عقد پش ...

چه بدددد اللبته این خیانتم کنه مهم نیست برام چون دوسش ندارم

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

سعی کن یکم رویه ات رو عوض کنی حالا که میخوایی باهاش باشی و جدا نشیاگه سرش شلوغه اشکال نداره توعم بهش ...

مرسی عزیزم⚘⚘⚘

آره ۱۱ سال تفاوت سنی چیز کمی نیسالان شما شور و اشتیاق جوونی تو سرته ولی اون نهدلت ناز میخواد توجه می ...

امیدوارم...