2777
2789
ضعیف نباش من این راهی ک تو میخوای بریو رفتمبعد ۹ سال بچه انتخاب میکنه با کی بمونهدرضمن اینجوری نمیمو ...

اره فقط باید یه کاری پیدا کنم بتونم یه جایی اجاره کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره فقط باید یه کاری پیدا کنم بتونم یه جایی اجاره کنم

حواست باشه از مهریهدت به هیچ عنوان نگذر چون خرج بعد طلاق خییییلی زیاده مخصوصا ک دخترتم بیاری پیش خودت

البته انشاالله ک شوهرت سر عقل بیاد و جدا نشی 

حواست باشه از مهریهدت به هیچ عنوان نگذر چون خرج بعد طلاق خییییلی زیاده مخصوصا ک دخترتم بیاری پیش خود ...

بدبختی اینه انقدر مرد نیست مهریه بده. فوقش میخاد دویست تا بده اونم معلوم نیست نقد باشه. 

حواست باشه از مهریهدت به هیچ عنوان نگذر چون خرج بعد طلاق خییییلی زیاده مخصوصا ک دخترتم بیاری پیش خود ...

دوست من دو سال طول کشید اخر هم نتونست مهریه بگیره. بخشید که فقط جدا بشه. شوهر من که خودش کارش تو دادسرا و ایناس کلی هم اشنا داره

دوست من دو سال طول کشید اخر هم نتونست مهریه بگیره. بخشید که فقط جدا بشه. شوهر من که خودش کارش تو داد ...

خب طلاق نگیر 

ببین حتما با وکیل مشورت کن اصلا قوانینو نمیدونی

اون از خونه بیرونت کرده میتونی بری شکایت کنی ازش هم میتونی بابت نفقه هم مهریه شکایت کنی 

اگر عدم تمکین زد بگو بیرونم کرده میخوام برم خونم راهم نمیده چند بار دیگ بیرونت کرد با شاهد دوباره شکایت میکنی ک رات نمیده 

تو ک دنبال طلاق نیسی

دوست من دو سال طول کشید اخر هم نتونست مهریه بگیره. بخشید که فقط جدا بشه. شوهر من که خودش کارش تو داد ...

اینکه اشنا داره ممکنه کارتو سخت. کنه ولی ب هرحال همین ک تا اخر عمرش بدهکار تو باشه واسه تو برگ برندس

خب طلاق نگیر ببین حتما با وکیل مشورت کن اصلا قوانینو نمیدونیاون از خونه بیرونت کرده میتونی بری شکایت ...

تا الان نبودم همش صبر کردم شاید بهتر بشه بخاطر دخترم. ولی نشد بدتر شد. الان دیگه منم میخام طلاق بگیرم از ته دل نه ولی فکر میکنم الان بهترین راهه

تا الان نبودم همش صبر کردم شاید بهتر بشه بخاطر دخترم. ولی نشد بدتر شد. الان دیگه منم میخام طلاق بگیر ...

ن طلاق بهترین راه نیس اگرم قراره طلاقو انتخاب کنی باید خیییلی صبور باشی 

اگر میخوای زود تموم ش بره باختی عمرو جوونیتو باختی