2777
2789
عنوان

یه دختر مجرد چه قدر باید خرج خانوادش رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 43 پست

بنظرم وظیفه ی خاصی نداره

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

هیچقدر

راستش من به والدینی که از فرزند کمک مالی میگیرن حس خوبی ندارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابای من نیاز نداره. ۲۰۰ میلیون بهم داده برای خرید ماشین باید خورد خورد پس بدم. تو دفتر نوشته‌‌.

اسما شما ۲۰۰ میلیون رو برمیگردونی رسماً زمانی که شما ۲۰۰ رو به پدر جان تسویه کنی اون پول اندازه بیست تومنم ارزش ندارد و بابات کاملا این موضوع رو می‌دونسته ولی بهت قرض داده چون براش مهم بودی پس توی یکی دو تومن خرج کردن خساست نداشته باش اون ها هم حتما انتظار کل خرج خونه رو از تو ندارن فقط می‌خوان بدونن که شما به موقعش قدر دان و حامی خانواده هستی

نیاز ندارند. من نصف بابام هم حقوق نمیگیرم‌ولی کمک خرج هستم‌ ماهی یه بار مثریسم رستوران دعوت من. مام ...

رستوران و اینا رو همیشگی نکن اوضاع اقتصادی امسال افتضاح میشه حتما طلا پس انداز کن برای آینده ات