yaaaasss مدیر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 465 عنوان مهمونی با نوزاد یه ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 53 پست سلام خانمای عزیز فرداشب افطاری خونه ی عموی همسرم دعوتیم دخترم ۴۷ روزشه بنظرتون برم؟امشبم جای دیگه دعوت بودم نرفتم ترسیدم گفتم شلوغه بچه مریض نشه.ولی خب دوس داشتم برمالان موندم فرداشبو برم یا نه.اخه همه ی فامیلو دعوت میکنن جمعیت زیاده 1404/01/03 | 18:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهههههههرااااااا عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 7578 ممنون از توضیحاتت عزیزم.اینجوری که گفتی کلا دیگه نمیرم آره ریسکه
yaaaasss مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 465 کلا نره به نظرم بهتره تا اینکه بره برگرده اره واقعا اونطوری شوهرمم هی میگه دیدی گفتم نریم
ماماننگلی عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 188 با همسرت مشورت کن باهم تصمیم بگیرین ...هرطوری که باهم راحتتر هستین عمل کنین زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید مینویسی، اما فقط تو میدانی چه فصلی را میخواهی بسازی.
qahveshirin1364 عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 6267 بچه ارومیه خداروشکر ولی خب تاحالا تو جمع شلوغ نبردمش ببینم چجوریه اگه ارومه برو مراقبش باش تکون نخور از پیشش اشکال نداره بپوشونش بچه رو
زهههههههرااااااا عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 7578 عزیزم ممکنه این ویروس فقط باعث آبسه دهانی و تورم لثه بشه و جای دیگه بدن علائم نداشته باشه دوقلوهام ه ... نمیدونم اینکه من دیدم کل صورتش زد بعد زد دستاش و پاهاش وحشتناک بودببر دکتر یه موقع عفونت نزنه تو خونش
yaaaasss مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 465 با همسرت مشورت کن باهم تصمیم بگیرین ...هرطوری که باهم راحتتر هستین عمل کنین همسرم که مخالفه میگه شاید یکی مریض بود..بعدشم میگه تازه بدنیا اومده عزیزه دست به دست میکنن بچه رو
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 19144 نمیدونم اینکه من دیدم کل صورتش زد بعد زد دستاش و پاهاش وحشتناک بودببر دکتر یه موقع عفونت نزنه تو خون ... خوب شدن فقط میخام ببینم این چه مریضی وحشتناکی بود گرفته بودن بستری هم شدن ،از همه بچه ها دور باشه خیلی بد بود جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
زهههههههرااااااا عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 7578 خوب شدن فقط میخام ببینم این چه مریضی وحشتناکی بود گرفته بودن بستری هم شدن ،از همه بچه ها دور باشه خی ... آخی طفلیا نمیدونم که مگه تو بیمارستان نگفتن اسمش چیه؟
yaaaasss مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 465 اگه فامیلاتون رعایت میکنن و بچه رو دستمالی نمیکنن برو نه راستش رعایت که نمیکنن هیچ خیلیم پررو هستن مثلا بگم بوسش نکنید یا ندم بهشون یه حرفیم درست میکنن واسم.
yaaaasss مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 465 بچت خییییلی کوچیکه ب نظر من نرو اره واقعا همه گفتن مریض میشه.نمیرم اصلا ارزششو نداره که بچم مریض بشه
bahmanmahiman عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 176 من بچم یکساله. دوتا از اقوام همسرم باید هفته دیگه بریم به خدا ترس تو دلمه چون بچه سن مدرسه دارن من ابله مرغان گرفتم و دیابت دارم و هم برای دخترم.نرمم مادر همسرم میره تو قیافه.
komoh عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 7623 نه راستش رعایت که نمیکنن هیچ خیلیم پررو هستن مثلا بگم بوسش نکنید یا ندم بهشون یه حرفیم درست میکنن وا ... نه پس اصلا نرو
yaaaasss مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 465 من بچم یکساله. دوتا از اقوام همسرم باید هفته دیگه بریم به خدا ترس تو دلمه چون بچه سن مدرسه دارن من ا ... خب اگه نمیخوای بری بگو ابله مرغون داری و اونا بچه هاشون میگیرن