2777
2789
عنوان

مهمونی با نوزاد یه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم ریسک نکن اونجا معلوم نیس چن نفر مریض شدن و ناقلن دور از جون نوزادتو بغل میکنن مریض میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
پس نمیرم بیشتر از اینکه از اذیت و گریه ش بترسم از این ویروسا میترسم

یه ویروس دست پا دهن هست خیلی وحشتناکه که تو بزرگ سال ها نهفته هس و با بوس انتقال داده میشه 

یکی بچش بخاطر بوس یه نفر این ویروسو گرفت عفونت زد تو خونش وحشتناک بود کلی بستری شد 

بدنش وحشتناک شده بود شبیه آبله میمونی شده بود 

حالا اون ۲ سالش بود جون داشت بازم

بچه تو که جونی نداره خطرناکه بلاخره تو هرجمعی بلانسبت شما یه آدم نفهم پیدا میشه بچه رو ببوسه

یا یه نفر آبله مرغانی آنفولانزایی چیزی نهفته تو بدنش ممکنه داشته باشه

پس نمیرم بیشتر از اینکه از اذیت و گریه ش بترسم از این ویروسا میترسم

دقیقا بچه کوچیکه 

بدنش طاقت نداره شاید طرف سرماخوردگی عادی باشه براش اما برای بچه خطرناکه

فعلا امضا ندارم
وای اونجوریم که نمیتونم.روم نمیشه بگن بده بغلمون ندم

اگه روت نمیشه پس نرو. مادر برا بچش نباید رودرواسی کنه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید

من باشم نمیرم فعلا تا بچم یکم از اب و گل دربیاد

هم ب قول خودت بیماری و ویروس هست

هم اینکه هی میخوان بغلش کنن کلافه میشه و هم اینکه شستن بچه و شیر خوردنش سخته توی ی جمع غریبه

نصیحتای این و اونم بماند ک مسخوای سرشونو بزنی تو دیوار

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
یه ویروس دست پا دهن هست خیلی وحشتناکه که تو بزرگ سال ها نهفته هس و با بوس انتقال داده میشه یکی بچش ب ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم.اینجوری که گفتی کلا دیگه نمیرم

یه ویروس دست پا دهن هست خیلی وحشتناکه که تو بزرگ سال ها نهفته هس و با بوس انتقال داده میشه یکی بچش ب ...

عزیزم ممکنه این ویروس فقط باعث آبسه دهانی و تورم لثه بشه و جای دیگه بدن علائم نداشته باشه دوقلوهام همچین مریضی گرفتن میخام ببینم همین بوده یا نه خیلی خیلی وحشتناک بود😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..