2777
2789
عنوان

بخشش مهریه بدون حق طلاق

280 بازدید | 20 پست

دوستم خیانت چتی کرده و شوهرش میگه باید کل مهریه رو ببخشی و طلاق هم نمیده و شرایط سخن برای زندگی هم گذاشته مثل نداشتن گوشی، حق ادامه تحصیل و...

به نظرتون درسته که بدون گرفتن طلاق مهریه بخشیده بشه شوهره هم کینه ای هم هست و می‌دونیم از این قضیه نمیگذره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجوری میگه که اگر یکبار دیگه خیانت کرد حقش رو بزاره کف دستش.لعنت به خیانتکارجرمش زنا هست شوهرش این ...

خیانت چتی کرده سنگسار چیه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

نه خیر 

دوستت بگه اگه منو نمیخوای طلاقم بده مهریه رو هیچ جوری نبخشه مگر اینکه واقعا بخواد طلاق بگیره و بره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

کلا از ادم خیانت کار متنفرم چه مردش چه زنش و هر بلایی سرش بیاد حقشه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!