2777
2789

خانوما هفته دهمم

از اول بارداری لکه بینی و هماتوم دارم

و وزنم پائین اومده ۴کیلو تقریبا و صورتم مثل معتادا شده لاغره لاغره

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

طبیعیه براهماتوم هم تاپیک هماتوم منوبخون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا چهار ماه برای خیلی افراد کاهش وزن پیش میاد نگران نباشید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وعده های غذاییتو زیاد کن مقدار کم ولی ب دفعات زیاد در کنارشم بگو دکتر برات مکمل بنویسه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید
طبیعیه براهماتوم هم تاپیک هماتوم منوبخون

چشم گلم میخونم٫لکه بینی داشتی؟چه مدت ؟چیکارکردی برطرف شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
چشم گلم میخونم٫لکه بینی داشتی؟چه مدت ؟چیکارکردی برطرف شد؟

توهمون تاپیک همشوگفتم حتمابخون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

منم هماتوم و لک و درد شدید پریودی داشتم،ویار داری؟نمیتونی خوب غذا بخوری؟

ااااااصلا ویار و تهوع و این چیزا ندارم٫ولی میل به غذاهم ندارم ازاول٫صورتم شدیدا چال افتاده٫چه مدت خونریزی داشتی گلم؟چیکار کردی خوب شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا چهار ماه برای خیلی افراد کاهش وزن پیش میاد نگران نباشید

ممنون دورت بگردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون دورت بگردم

خدا نکنه قشنگم اصلا نگران نباش درست میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وعده های غذاییتو زیاد کن مقدار کم ولی ب دفعات زیاد در کنارشم بگو دکتر برات مکمل بنویسه

استرس اکه بینی مگه میذاره به غذا فک کنم اخه😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس اکه بینی مگه میذاره به غذا فک کنم اخه😭😭😭

چیز مهمی نیست رفع میشه خیلیا دارن

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید