2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تو جمع رفتار زشتی باهام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 78 پست
خب نگفته باشم هم، بلخره جدا از بارداری ممکنه یوقتایی حال آدم خوب نباشه زور ک نیس

خب وقتی بهشون نگفتی و حساب صمیمیت نذاشتی توقع دیگه نداشته باش.

تمام.

خودخوری نداره.

تو فقط توقع خودت رو می بینی.

توقع اونا رو نه.

این یعنی بی انصافی

چقد ساده ای دختر اصن حیف اعصابت نی بخاطر اینا اونم با وجود بارداری بهم بریزی بیخیال من بعد تو رفتارت و رفت و آمد باهاش بیشتر دقت کن 

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی از زندگیتون نگید ساکت بمونید

خانواده همسر رو میگم گلم،هر چند مشکلی ک بچه داشت ب همه فامیلاشون گفتن برا همین تردید دارم ب هر حال باید ی زمانی گفت تابلو میشه شکم

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

کارش که درست نبوده مثلا خواسته کم محلی کنه که نرفتی کمک یا از ماشین پیاده نشدی بهش برخورده بهتره شوهرت بعدا به گوشش برسونه که زنم بارداره حالش خوب نیست شاید خجالت بکشه از رفتارش 

کارش زشت بوده ولی ب دل نگیرچون همون قدر ک تو اونو غریبه دیدط ک بارداری و هماتوم رو نگفتی اونم تو رو ...

چون بارداریم یکم حساسه و هنوز جشن عروسی هم نگرفتیم،حوصله حرف شنوی ازشون رو ندارم ک فعلا نگفتم

ولی اگ عروسی اینا گرفته بودیم خیلی راحت تر میشدبگم و میگفتم

خب وقتی بهشون نگفتی و حساب صمیمیت نذاشتی توقع دیگه نداشته باش.تمام.خودخوری نداره.تو فقط توقع خودت رو ...

من اگه نگفتم دلیل داشتم

چون تو شرایط خوبی باردار نشدم و واقعا حوصله حرف شنیدن ازشونو ندارم،اصلا الان شرایط گفتن بهشون رو ندارم

ولی اگه شرایط اونجوری بود ک میحاستم،مطمئنم میگفتم بهشون حتی زودتر