2777
2789

سلام عزیزم بخدا قسم که خرافات نیست چشم شور و چشم خوردن وجود داره من به عینه دیدم، از آدم های حسود و بخیل دوری کنید تا میتونید از خوشی هاتون، مسافرت رفتن و درآمد زندگیتون نگید،

هر عکسی و استوری نکنید از زندگیتون به والله قسم چشم حسود و آدم بخیل زندگی ها رو خراب میکنه 

کاربری دسته منو خواهرمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درمانش چیه؟

آیت الکرسی،آیه و آن یکاد،چهار قل 

اسپند و زاغ و نمک 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

تازه پیغمبر خدا رو روی منبر چشم زدن در حدی که آیه نازل شد

بله که وجود داره و خیلی از مرگ و میر ها از چشم زخمه

همیشه صدقه بدید و حرز داشته باشید آیة الکرسی بخونید

و سعی کنید کسی از کاراتون سر در نیاره

وا پس چرا جاری زندگیشو کرده تو چشم‌ من اتفاقی نمیفتهجمع کنین این خرافات رو من به دو چیز اصلا اعتقاد ...

دقیقا به دوتا چیزی که باید داشته باشی نداری🤣😂

بخاطر جاری؟ 

چی بگم،خدا به راه راست هدایتتون کنه

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید