2777
2789
عنوان

چقدر پسرا عوضین

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 34 پست
خب دیگپسر نیستی دیگ😂اینا دست رد ب سینه پشه ماده هم نمیزنن

نه والا پسر میشناسم که وقتی دختریو نمی‌خواد اصلا جواب هم نمی‌ده 

چه برسه بره دیدنش 

بعد این پسره اون مدلی نیست خانم گل

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب پس چرا گفت انشالله هرچی خیره پیش میاد.فکر میکنم منظورش من بودم ولی داشت محک میزد منو

خیلی بچگانه فکر میکنی!

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نه والا پسر میشناسم که وقتی دختریو نمی‌خواد اصلا جواب هم نمی‌ده چه برسه بره دیدنش بعد این پسره اون م ...

چند سالتونه شما؟ انقدر تفکرات بچگانه ای دارید عزیزم 

چقدر خودتونو تشنه پسره نشون دادید و امید الکی به خودت میدی 

عجبااااا هر پسری با دختری چت کرد یعنی میخوادش؟😅😅

واقعا این فکرارو از کجا میارید

برید با کسی که از همون اول بی شیله پیله میاد جلو صحبت میکنه وگرنه با ترفند و سیاست جلو اومدن پشت نیت ...

خب استاتر شکر خدا آقایون هم وقیح بودن هم جنسشان رو قبول دارن 😂

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

چند سالتونه شما؟ انقدر تفکرات بچگانه ای دارید عزیزم چقدر خودتونو تشنه پسره نشون دادید و امید الکی به ...

خیلی برام جالبه میگه قصد ازدواج ندارم پس بیجا میکنی مزاحم دختر مردم میشی😶

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

چقد امید واهی داری!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
خیلی برام جالبه میگه قصد ازدواج ندارم پس بیجا میکنی مزاحم دختر مردم میشی😶

خب راست گفته دیگ قصد ازدواج نداره دنبال دوستیه 

دختر مردم خودش پیام داده دیگ

ببین استارتر چی گفته بهش ک گفته قصد ازدواج ندارم و خودشو کوچیک کرده

بیا تحویل بگیر

چهارتا مثل اینا اسم پسر رو خراب کردن😕

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

خب راست گفته دیگ قصد ازدواج نداره دنبال دوستیه دختر مردم خودش پیام داده دیگببین استارتر چی گفته بهش ...

بله متوجه شدم  .این خود آدمه که به خودش ارزش میده