2777
2789
عنوان

شوهرم عید و زهره مارمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 101 پست

چه قدر تلخ....خدا کمکت کنه...حقیقتا خیلی دوست دارم بگی تاپیکت دروغه

😢

✍از همین لحظه شروع کن🔸امام علی علیه السلام:🔹روز گذشته تو رفته است و آينده‌اش محل ترديد است و(پس) زمان حال مغتنم است.فعال فقط در موارد ضرور(ی)بعد از ایلدا۰۴ دیگ به چشمامم اعتماد ندارم😏

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هووووف 

باز من میگم مرد زن دار رو چه به رفیق بازی 

یه عده مثلاً روشنفکر میان میگن واااا مگه برده گرفتی... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
چقدر شوهرت شعور نداره !اون بچهخ میدونید که شخصیت و غرورش خورد میشه ؟!پس فردا همه میتونن بزننش ؟همون ...

گفتم چند بار فایده نداد آخرش پا شدم عصبی شدم اونم منو جلو همه بد کرد منم آمدم خونه خالم نرفتم دیگه الان اینجا بچه راحته والا اون همش کتک میزنه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

وای خدای من حالم خراب شد و هیلی عصبی شدم،مرتیکه ی روانی بیشعور آخه مگه بچه رو کتک میزنن،الهی دستش بشکنه و زیر ساطور بره که دیگه دست روی بچه و زنش بلند نکنه و از همه بدتر از مادرشوهرت خیلی عصبی ام که جلوی پسر عوضیشو نگرفت و بهت اون حرفهای زشت رو زد،اینا دیگه کین ،اصلا وجدان و انسانیت ندارن

وقتی صداشو برد بالا جلوی همون جمع میشستی میذاشتی کنارمادر شوهرتم گفت بچه رو‌باید زد میگفتی عیب نداره ...

منم گفتم گفتم بابات تورو کتک زده که اینجوری هار شدی لاشی شدی پس چرا آدم نشدی بدبخت منم گفتم چند بار دستشو بلند کرد بزنه نذاشتن کثافت عابرومو برد بچه رو هم زد اعصابمو خراب کرد بمیره ایشالا دستش بشکنه 

ناراحت نباش عزیزم خدا کریمه خودتو و بچه ات برا خودتون تفریح کنین از لحاظ مالی دستت باز یا چی

نه تفریح کجا بود منم خونریزی دارم بند نمیاد پریودم بدبختم کرده از صبح بیمارستان بودم آزمایش دادم ببینم پلاکت خونم خوبه اونم گفتن خوبه 

عجب خری 

همشهری هستی باهاش؟

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیشتر ببینید
بخدا شوهرت داره خیانت میکنه طبق تایپیکات ببین کی گفتم

میگم همون شب به دوستش میگف که چند میخواد طرف اونم گف ۲ تومن اینم گف ردیف کن بریم ۲ تومن با خوشحالی زد حساب طرف بعدشم دعوا شد