2777
2789
عنوان

شوهرم عید و زهره مارمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 101 پست
منم گفتم گفتم بابات تورو کتک زده که اینجوری هار شدی لاشی شدی پس چرا آدم نشدی بدبخت منم گفتم چند بار ...

اگه جای کتکاش مونده برو‌پزشکی قانونی. شکایتم نکردی تهدید کن شکایت می‌کنی. خانوادت پشتت نیستن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه قدر تلخ....خدا کمکت کنه...حقیقتا خیلی دوست دارم بگی تاپیکت دروغه😢

نه دروغ کجا بود مگه من بیکارم بخونی میبینی چقدر بدبختم من خیلی وقته اینجام کاش دروغ بود بخدا اه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
خوب این که تعادل روانی ندار چرا تو جمع باهاش بحث میکنی؟حالا 2 تومن چی بود؟مواد یا ز.....

نه انگار میرفت پیش جن... فهمیدی آخه گف طرف چقدر میاد اونم گف ۲ تومن اینم گف ردیف کن بریم 

بچه چندسالشه؟؟؟ ۲۰ تا سیلی؟؟؟ یا جلوش وایسا یا طلاق بکیر خودت هیچی اون بچه چه گناهی کرده این وحشی با ...

۴ ساله پسرم کمی شلوغه اینم همش کتک میزنه بچه رو خیلی وقته قهرم خونه خالمم دیگه نمیرم بره به جهنم 

زن نیستی اگه این مرد به 💩خوردن نندازی...!!!

منم ماشینم زیر پاش بود ازش گرفتم بهم گف برو گمشو پایین گفتم خودت برو انداختمش بیرون اونم پیاده رفت ماشین گرفت رفت خونه کثافت بره به جهنم من دیگه نمیرم خالم میگه بزار بره گمشه