2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9561 بازدید | 374 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نجابت و پاکی تو کل دنیا طرفدار داره سالم زندگی کردن زن ستیزی نیست

تو هیچ جای دنیا رابطه، جنسی بزای زن جرم تنیست و معیارشون بکارت نیس جز ایران و طالبان😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
یعنی هستن دختر و پسرهایی که تا حالا با کسی دوست نبودن؟!

بله عزیزم معلومه ک هستن و اتفاقا قابل احترامند و نباید بهشون توهین بشه 

جامعه به یه سطح از ازادی در عقاید و سبک زندگی رسیده ،یکی با دوستی یکی با غیر دوستی ازدواج میکنه 

تو این تاپیک دیدم ک خیلی توهین ها شده ب افرادی ک اصطلاحا دوست ندارن با دوستی ازدواج کنن.این خودش نقض کننده ازادیه 

اگر میخوایم ب صلح برسیم باید ب افراد احترام بذاریم چیزی ک جامعه ما حالا ،حالا ها بهش نمیرسه نمونه اش همینجا 

نه خبیکی دوتا دختر دیده باشه که چیزی نمیشهمن خب خودم تجربه اول همسرم بودم دیگهموقع چالشا میفهمین چقد ...

خیلی خیلی خیلی سنتی هستن خونواده همسرتون ؟

یعنی ابراز علاقه و ...قفله بینشون ‌؟

ناز کشیدن تابوئه براشون ؟چطوری سنتی بودن انقدر تاثیر گذاشته ادم با عشقش دیگ راحته خب

ببخشیدمیپرسم البته

نهشوهرم داشتهانقدم زندگیمون خوبهرفتار با زنارو بلده بی تجربه نیست ک لازم نیس من همچیو بهش یاد بدم

بعد مطمئنی همین تجربه هاشو  در مورد بقیه زن ها به کار نمیگیره ؟

شما که هیچ قید و بندی   ندارین چطور به هم اعتماد میکنین ؟

البته شاید بازم  مهم نیست براتون بالاخره تجربش بیشتر میشه

اشنایی به قصد ازدواج با اطلاع خانواده ها بسیار هم خوبه  بارعایت خط قرمزها 

ولی دوستی های بی چارچوب فقط پشیمونی داره 

همسرم محل کارشون اقایون زیادی هستن هرکدوم چندین دوست دختر دارن  و فقط سو استفاده میکنن ازشون و مسلما باهمه نمیتونن ازدواج کنن اینجاست که احساسات و روان و ابروی دختر اسیب میبینه  

خیلی خیلی خیلی سنتی هستن خونواده همسرتون ؟یعنی ابراز علاقه و ...قفله بینشون ‌؟ناز کشیدن تابوئه براشو ...

ببین واقعیتش اینا رگ و ریششون به اربابای قدیمی برمیگرده

بالا بری پایین بیای مردسالاری و سنتی بودن و زورگویی توشون رخنه کرده و بیرون نمیاد.لجوجن کلا.انعطاف ندارن.

تازه خود فرهنگ خشک و سنتی خراسانم بهش اضافه کن

الان پدر و مادرش همو به اسم کوچیک صدا نمیکنن

خب پسر همچین خونواده ای چیزی بلد نیس واقعا

چون ندیده که بخواد یاد بگیره

بعدم اینجوری بار اومده که تو مَردی،مرد تو خونه اینجوره،...

حتی تو رابطه هم که بودیم از رو غریزه عمل میکرد،وگرنه دقیق حالیش نبود دختر چیه و چه نیازایی داره.خرج میکرد،مواظبت میکرد،...ولی خیلی کارا رو هم نمیکرد.خلاصه که انقد خستم کرد که رفتیم مشاوره دیگه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨