2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9596 بازدید | 374 پست

حالا مگه نظر پسرا مهمه اصلا انقد رو دادین فک کردن خبریه ،انگار میان بازار بین اجناس باید بردارن یکیو 

عزت نفس داشته باشید یکم

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋میخوام دیگه اینجا با کسی دعوا نکنم پس لطفا بحثو با من شروع نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ازدواج کردیم و ده ها نفر دیگه

بخاد بگیره میگیره نخاد به زیر بغل مار هم گیر میده 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

تو ذهن عقب مونده ی بعضیا حرامه مام به دینی که زن و مردو از هم جدا میکنه پایبند نیستیمزندگیمونم عالیه ...

چرا فکر می کنید هر کسی در مورد رابطه بین زن و مرد قائل به قانون و مقررات است عقب افتاده است و هر کسی که قائل به ارتباط بدون مرز است روشنفکر و امروزی است. اگر اینطور باشه که مدیریت همه جا را باید بدهند به این آدم های روشنفکر، همین روشنفکری که شما معرفی می کنید حاضر نیستند مسئولیت یک خانواده ۳ نفری را بپذیرند، چطور می توانند مدیریت جامعه را به آنها سپرد.

همان آدم هایی که به قول شما سنتی هستند عرضه تشکیل خانواده و مسئولیت بچه را بعهده می گرفتند، من و شما محصول همان آدم های به اصطلاح سنتی هستیم که الآن قبولشون نداریم، چقدر بی معرفت و بی مرام شدیم!!!!!!!!