2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9497 بازدید | 374 پست

همه جور ادم هست.

یه نسخه که نمیشه واسه همه پیچید

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خلاصه بخوام بگم برات اگه تو شهرای مذهبی مثل اصفهان یزد هستی اصلا نمیگیرن

اگه تو شهرایی مثل شیراز و تهران باشی نه این حرف اشتباهه ازدواج میکنن

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
اتفاقا ازدواجای سنتی به شدت بیخود و بدون علاقس اکثرا خیانت میکنن همو دوس ندارن بخاطر هم کنار نمیان و ...

تا زمانی که ازدواجا سنتی بود آمار طلاق خیلی پایین بود از وقتی ازدواج های دوستی باب شد آمار طلاق اینهمه زیاد شده

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
با اینکه مذهبی نیستم ولی یجورایی حرفتون قبول دارم

منم مذهبی نیستم

پسرا به هر قیمتی حاضر نیستن زن بگیرن ولی دخترا یه عده شون که تو نی نی سایتم کم نیستن دیگه میبینن پسر پاک زیاد نیست مد کردن میگن گذشته ش مهم نیس باید گذشته با چند نفر س ک س کرده باشه تا رابطه وس ک س با منو بلد باشه 

ببینید به آدمش بستگی داره 

ممکنه یکی دوس دخترشو بگیره و خیلی خوشبخت بشن‌

یا اون یکی سنتی ازدواج کنه و اونام خوشبخت بشن 

ولی کسی که میگه دوس دخترم رو نمیگیرم چون خرابه این بشر اگه سنتی هم ازدواج کنه بازم بخاطر ذهن مریضش یه تهمتی به دختر بیچاره خواهد زد 

یکی نیس بگه اون خراب نیست ، خراب ذهن مریض توه و هیچ وقت هم خوب نخواهی شد شما  ازدواج نکنی ممکنه دختری که همسر تو میشه ( چه سنتی چه دوستی ) حتما با یکی دیگه خوشبخت خواهد شد .

هیچ  
خب بهتر از اینه که با دخترا بوده باشه

نه واقعا بهتر نیست ادم شوهرش چشم ودل سیر باشه همه چیو تجربه کرده باشه بهتره تا بی تجربه نابلد که تازه بعد ازدواج چشم وگوشش باز میشه میره دنبال چشم چرونی وزن بازی

چه جمله های مسخره و نخ نما شده ای😂😪من با شوهرم دوست بودم یکسال هدفمون هم از اول ازدواج بود

هدف داشتی عزیزم 

این یه جمله کلی هست استارتر گفت کدوم دختر و چه مدل دوستی ای 

دختری که تمام دوستهای پسر یه دور دوست شدند و با هم رفتند خونه ،خوب سخته اعتماد کردن