2777
2789
عنوان

یه تولدمون نشه🎉🎉🎉🎉🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 12649 بازدید | 847 پست
دهنت مبارکه

مرسی 

ننه شوهر از دوربین دیده بوده محسن دوبار گل ب دست آمده سریع زنگ زده فضولی چ خبره خونتون ک یکسره گل میبری خونه 

اینم گفته تولد الی بوده یکی رو خودم گرفتم براش اون یکی هم خانواده ش سورپرایزیی براش فرستادن دم خونه😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اوجی سال نو شد نیومدی روبوسی😂 دیگه معدهعصبی رو به پیشرفته

منم این چند روزه سایت نبودم خیلی😂😊شرمنده دیگه

سال نو مبارک با تاخیر 😂😂😄🥂

ماچ

ماچ

ماچ😘😚😙

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

خب مشد کوچیکه جون مااا شهرستانه خوزستان کلانشهره اینو معده عصبی میدونه

لطفا زور گویی نکنی واسه چغوک های درنده مشهد

چون

میتونن

در یک حرکت پرچم بالای خوزستان رو ریش ریش کنن

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

درستهولشخوبی خودت؟

بله 

حقیقتا نه اصلا خوب نیستم 

چن روزی بد حالم خوب نیس

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید
بله حقیقتا نه اصلا خوب نیستم چن روزی بد حالم خوب نیس

چرا عزیزم

طوری شده؟ اگه راحتی بگو

لطفا زور گویی نکنی واسه چغوک های درنده مشهدچونمیتونندر یک حرکت پرچم بالای خوزستان رو ریش ریش کنن

همیشه پررو پررو میگه مشهد شهرستان😂 خوزستان کلان شهره 

این پستش گذاشتم خودت جوابش بدی که حالیش بشه

گنجشگ های درنده     https://daigo.ir/secret/9647343337

همیشه پررو پررو میگه مشهد شهرستان😂 خوزستان کلان شهره این پستش گذاشتم خودت جوابش بدی که حالیش بشه

😂تیر خلاص را به چغوک چری بسپارید