2777
2789
عنوان

یه تولدمون نشه🎉🎉🎉🎉🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 12644 بازدید | 847 پست
تولدت مبارک 🩷مامان منم امروز تولدشه

ممنونم مهربون❤

تولد مامانت رو از طرف من تبریک بگو🌹🌹🌹🌹

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

افسون سلیطه بین ارغوان و ارسلان فرق میزاری ها بی ادببیام خشتکتو بکشم سرت بین بچه ها فرق نزاری

اخ ارغوان ارزوم بود لعنتی اللنم رو شکمم خودشو انداخته پدسگ لهم کرد

https://daigo.ir/secret/41044516864 درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم ،👍👍👍🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیری تو😂

والا بهشم میاد تصور کن🤣🤣

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

بیشتر ببینید
تولدت مبارکککک 🥲🎀 امیدوارم سال جدید زندگیت پر از شادی، سلامتی، موفقیت و کلی اتفاق‌های قشنگ باشه 😁 ...

فدات بشم ممون مهربونم❤❤❤❤

همچنین

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

ها غلط 🤣 فقط بگو چقدر اذیتم کرد بعد اون جمله معروفت که خدا بیامرزه🫂😂

عوضی اون بنده خدا اصلا ندیدع تو ابروی ما رو ببر،🤣🤣🤦🤦🤦

https://daigo.ir/secret/41044516864 درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم ،👍👍👍🙏

تولدت مبارک و پر تکرار باشه بانو جان 

امیدوارم در سال‌ جدید حال و روز جدید از نوع عالی رو تجربه کنی 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
اخ ارغوان ارزوم بود لعنتی اللنم رو شکمم خودشو انداخته پدسگ لهم کرد

هرچی فرق نزار سسخل بچه میفهمه

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

بیشتر ببینید