2777
2789
عنوان

چجوری پیداشون کنیم

47 بازدید | 4 پست

از مسافرت اومدیم خیلی یهویی سیم شارژر تو خونه غیب شد گفتیم شاید جا گذاشتیم تو سفر 

بعد دیدیم قیچی ک قبل مسافرت استفاده کردیم نیس 

دیشبم یه بسته شیرینی میخاستیم هدیه ببریم گم شده پیدا نمیشه😂😂

کلید دست یکی از آشناها بود ولی قبل گم شدن اینا اومده و اصلا این چیزا ک ب کارش نمیاد

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

ی جای شالتو گره بزن بگو ای دختر شاه پریون اگه فلان چیزم پیدا نشه بختتو گره میزنمو هیچوقت باز نمیکنم 

خرافاته ولی یکی دوباره برام جواب داده

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آشنای شما شیرینی دوست میداره حتما ولی شاید کلید رو داده به بچه اش مثلا ، کار اون بچه بوده

میگم قبل مسافرت اومده 

اینا الان گم شدن 

بادقت بخونید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید