2777
2789

یه توضیحاتی درمورد اخلاقش میدم شما بگید این قراره چه بلایی سر من بیاره ؟

تنها راه چاره ام اینه که کمی که خواهراش بزرگتر شدن همشونو ول کنم برم . 

۶ سالشه ، هررررر مهمونی ای بریم کوفتم میکنه ، امشب میخواست گوشیشو بشکونه چون باهاش بازی کردم و آجیش به من کمک کرد که برنده بشم . انقدر داد فریاد گوشی رو کوبید زمین باباشم کتکش زد ، بقیه جلوشو گرفتن . منم گوشیشو گرفتم آوردم خونه .

اگه بچه های مهمون به توپ و وسایلش دست بزنن میاد منو میبره تا بچه رو بزنم و باهاش دعوا کنم . و کللللللی غر میزنه به من ، هرچی بهش میگم عیبی نداره ازش میگیرم میگه نه دست زده مثلا به توپم 

درصورتی که خودش گاهی گوشیشو میده به دیگران .

خونه آبجیم شهرستانه اونجا بودیم صبح از خواب بیدار شده ، به خاطر قضیه ای که شب قبل افتاده انقدر داد میزنه نمیزاره من از جام تکون بخورم ، بچه ی ۶ ساله مثل مرد گنده جلومو میگیره با دست هولم میده میگه داد میزنه سرم ، هررررربار کاری باهام میکنه که مهمونی رو ترک کنم حتی اگه آمریکا باشم .

گفتن ببرش روانپزشک ، بردمش گفت دارو نمیدم گناه داره سالمه ، اگه رفت مدرسه و معلم و بقیه رو اذیت کرد ، اونوقت دارو میدم . 

نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم . 

دلم میخواد ولشون کنم برم . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باهاش باید دوست بشی باهاش همکاری کن . کارایی و بکن ک دوست داره . کم‌کم باید نرمش کنی. لجبازه

آقایون سایت لطفا درخواست ندید🤍 اگر چیزی گفتم صرفا نظرم بوده و شاید اشتباه بوده . اگر چیزی گفتم‌و ناراحت شدید معذرت میخام🥲

اگه شوهرت پشتت بود و بهت احترام میذاشت بچه اینطوری نمیشد. 

البته امیدوارم شوهرت خوب باشه و من اشتباه کرده باشم

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید

فکر کنم دوست نداره کسی به وسایلش دست بزنه ..شما هم به خواسته اش توجه کنین ..البته عمزمان هم بهش بفهمونین که اون هم باید به خواسته ی شما اهمیت بده 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

عزیزم برید یه مشاوره کودک تا راهنمایی درست کنه

بهتون اموزش میدن در مقابل رفتارش چه جوری برخورد کنید

مشاوره از روانشناس

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍