2777
2789

من معلمم همیشه کلاسام شلوغه البته چند تا کلاس خاص بیشتر چون اونا خودشون کلا شلوغ اند

اما خیلی اینو شنیدم حتی از دانش آموز که شما جدی نیستی برای همین بچه ها اینجور اند

مدیر مدرسه هم میگه کلاست رو جدی بگیر

تو دانشگاه و مدرسه هم کسی منو حساب نمی‌کرد دوستی هم نداشتم 

سی سالمه خواستگار هم تو عمرم نداشتم

کلا اجتماعی نبودم.

نمیدونم چجور زندگیمو جدی بگیرم

مشکل کجاست نمیدونم

اما فکر کنم چون تو اجتماع نبودم اینجوریم و اصلا خیلی چیزا برام مهم نیست و اصلا درک نمیکنم چرا باید مهم باشه و بهش فکر کنم مثل همین ازدواج

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما که ندیدیمت تا بفهمیم منظورشون چیه. از خودشون سوال کن یا رفتارت رو توی موقعیتهای مختلف با افراد دیگه مقایسه کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

والا مام یه معلم داشتیم همه تو سرش مینشستن ولی عوضش یه معلم داشتیم با ابهت اجازه جیق دراوردنم نداشتیم اینم بگم از روز اول که اومد قانون هاشو مشخص کرد کاملا هم جدی و خشک نبود گاهی اوقات خودش شوخی میکرد 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشودتاریخ تولدم نیست

منم دقیقاً همینطورم‌‌جدی بودن یعنی یه کار برات مهم باشه وقتت برات مهم باشه تلاشت یعنی اینکه خودی نشو ...

چطوری هستی

جدی هستی یا شل؟

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
نه اصلا ربطی ندارهشما صرفا آدم شوخی هسیهمه قرار نیست جدی باشن که

ن ببین متعادل بودن مهمه شوخی هم حدی داره من خدم کلا ادم شوخیم همه چی ب تخممه دست خودمم نیست ولی ب مشکل خوردم واقعا مثلا تو کار و شغل و حتی روابطم با اجتماع و ادمها ب مرور بهتر شدم ولی اون شوخ بودننه غالبه

عزیزم امسال برو تو جامعه مراسمات مختلف خانما به مادرتم بگو هر مهمونی فامیلی بود باهم برید که خواستگار برات پیدا بشه خلاصه امسال دیگه هر جور میتونی با ظاهر زیبا و با سیاست و حضور تو خیلی جاها یه خواستگار خوب پیدا کن