فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 6145 عنوان هرجا رفتید عید دیدنی نیم ساعت بیشتر نمونید | مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 118 پست هرجا رفتید عید دیدنی نیم ساعت بیشتر نمونید، شاید خیلیا توی اتاقشون تو تاریکی گرسنه و تشنه نشستن که شما برید کاربر آقا 🙌 بیخبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️ 1404/01/03 | 14:34 30 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8711 مانه جایی رفتیم نه کسی اومد خونمون چون ازهمه فک وفامیل دوریم
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 6145 خواهرشوهرم تعریف میکرد یکی از دوستاش میخواست بیاد خونشون عیددیدنی پدرشوهر، مادرشوهرش خونشون بودنپدرش ... نبابا 😳 😳 سکوت اختیار میکنم 🥱🤣🤣🤣🤣🤣🤣این دیگه چی بود من شنیدم .... کاربر آقا 🙌 بیخبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 6145 فکرنمیکردم یه مرد همچین تاپیکی بزنه😂😂😂😂😂ولی منو برادرام هم میریم قایم میشیم تو اتاق برادرم فقط ... واقعا 🤦🤣🤣 خب ببین بیشتر جنبه فان و طنز داشت ببین همش در استرسی ، اصلا نمیتونی یه دقیقه راحت باشی و.....البته من خودم خونه دارم ولی ما عیدا میایم شهرستان و... دیگه نمیشه بدون استرس بود 😂 👌 کاربر آقا 🙌 بیخبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 6145 وای دقیقا پریشب مهمون واسمون اومد هیچ حرفیم نداشتیم باهم همه ساکت بودن 2 ساعت نشستن 😂😂😂این بده کاربر آقا 🙌 بیخبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 6145 چند سالته 23 کاربر آقا 🙌 بیخبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 6145 فکر نمیکردم پسرا هم اینجوری باشن جالب بود 😅😅 بیشتر آدمای درونگرا اینجورین کاربر آقا 🙌 بیخبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️
رزمینیاتوری عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8182 بعد افطار نمیشه رفت؟!والله هرکی بخواد افطاری بره عید دیدنی با هزینه سنگین سفره افطار دوتا حقوق فقط ب ... نون پنیر سبزی دیکه خیلی بخوابم لاکچری باشبم یه سوپ وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 6145 خب بعد از افطار خوبه دیگه حالا شما هم برو یه سلام بده من که خداروشکر همیشه درس دارم و همه میدونن حتی ... این تاپیکم بیشتر شوخی و... بود یعنی مهمون بیاد خونه من باید باشم پذیرایی و... بکنم 😂بعدشم حرف زدن با مهمونا و...به عهده منه دم مهمونای شما گرم 👏 😂چقد عیدی 😃😂👏 ایشالا امسال هم میگیری من فقط عیدی میدم کاربر آقا 🙌 بیخبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️
رزمینیاتوری عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8182 زشت نیست خودتون خودتون رو شام دعوت میکنین؟؟؟بهتره بعد از افطار برید !کسی که روزه دار هست برای خودشو ... خودمون دعوت نمیکنیم که زنک میزنن برای افطار بیاین کلا ما عید دیدنیم بدون هماهنگی نمیریمالبته چون فعلا سرما خوردیم هنوز هیچ جا نرفتیم وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 6145 متاهل بشی تازه قدر این لحظه رو می دونی که تنها دغدغه ات این لود که تو اتاق مجبوری بخوابی یا خودت سرگ ... بله از این لحاظ کاملا موافقمهرچند هر کدوم جایگاه خودشو داره و نمیشه گفت کدومش خوبه کدومش بد ولی متاهلی یکم مسولیت داره کاربر آقا 🙌 بیخبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 5901 این تاپیکم بیشتر شوخی و... بود یعنی مهمون بیاد خونه من باید باشم پذیرایی و... بکنم 😂بعدشم حرف زدن ب ... میدونم😂شما باید عیدی بگیری الکی عیدی نده پس باید عیدی به منم بدی چون منم بچم عمو عمو عیدی بده عیده بده (بچه فامیل هاتون که اومدن عید دیدنی خونتون:)
نازگلیا عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 6205 نون پنیر سبزی دیکه خیلی بخوابم لاکچری باشبم یه سوپ شما اینطور میگی ولی صاحب خونه ک هیچوقت اینو نمیاره جلو
تینکربل_دریانورد عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 909 نمیخورنت که بیا تو جمع این سوسول بازیا چیه ¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️ `•.,¸¸,.•´¯ زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آنکه پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄 بیشتر ببینیدبستن
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 6145 چند سالتونه آقای فیلم باز بچه نیستید عیدی بگیرید بزرگ که هستین یه لحظه سلام کنید بعد برید دستشویی و ... من تسلیم 😅🙌تاپیکم فقط جنبه فان و طنز داشت وگرنه واقعا همچین آدمی نیستم ، برعکس پذیرایی از مهمون و ...همش به عهده منهکلا عیدی دادنو دوس دارم ، به عمه ها و....23 ام کاربر آقا 🙌 بیخبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️
رزقرمزهستم عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 1545 من اقواممون خیلی محترم و متشخص هستن. هیچ وقت این ادا بازی ها رو نداریم. چقدر زشته این رفتار ها.