2777
2789
عنوان

هرجا رفتید عید دیدنی نیم ساعت بیشتر نمونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 118 پست
نه افسردگی چرا ؟منو شوهرم تو این مورد هردومون مثل همیم هیچ از خونه کسی رفتن و کسی خونمون بیاد خوشمون ...

خب رفت و آمد با خاله عمو عمه دایی لازمه صله رحم واجبه 

بازم خوبه که زن و شوهر مثل هم دیگه اید ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد افطار نمیشه رفت؟!والله هرکی بخواد افطاری بره عید دیدنی با هزینه سنگین سفره افطار دوتا حقوق فقط ب ...

ما هم بعد افطار میریم...مگه این که کسی خودش دعوت کنه بریم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

خواهرشوهرم تعریف میکرد یکی از دوستاش میخواست بیاد خونشون عیددیدنی پدرشوهر، مادرشوهرش خونشون بودن

پدرشوهره خجالت میکشه میگه من میرم اتاق درم میبندم شما خانمها راحت باشین

چند ساعت اینا سرگرم بودن حرف میزدن، پدرشوهره دستشویی داشته خجالت کشیده بره رفته تو حمام دستشویی شماره۲ کرده🙄

بنده خدا میگفتم تا حموم رو شستم صدبار مردم انقدر بالا آورده بود حالش خیلی بد بود🤦🏻‍♀️

خدب روز که همه روزنباید افطاری بریم دیگه

زشت نیست خودتون خودتون رو شام دعوت میکنین؟؟؟

بهتره بعد از افطار برید !

کسی که روزه دار هست برای خودشو نمیتونه شام درست کنه چه برسه مهمان

با بعضیاشون ارتباط خوبی ندارم

فکرنمیکردم یه مرد همچین تاپیکی بزنه😂😂😂😂😂ولی منو برادرام هم میریم قایم میشیم تو اتاق برادرم فقط یه سلام میده میاد تو اتاق آبی چیزی خواست بعضی وقتها داد میزنه😂😂😂از عید بدم میاد واقعا این دیدو بازدید چرته عید واسه استراحت و تفریح بعد  میرن خونه مردم  مهمونی هم از هرکسی خوشم نمیاد مخصوصا اینکه اقوام بیان یا یه عده کاش یه خونه جدا داشتم یا یه اتاق جدا 🥲😟😩😩

از برگزیدگانی شما🥹🥹🥹 قدر بدون ، ببین ما با چه مشقتی پلان میچینیم شما آماده اصن به به

اگه بگم تاحالا از دستشوییش استفاده نکردم باور می‌کنی ؟؟؟

اینطرف راحت نیستم و از دستشویی داخل حال استفاده میکنم 😂

ما هم بعد افطار میریم...مگه این که کسی خودش دعوت کنه بریم

بنظر منم خیلی زشته ادم خودشو جایی افطاری دعوت کنه اونم ایام عید ک کلا پر هزینه هست

سفره افطارم یه سفره رنگین و پر زحمت و پر هزینس