2777
2789
عنوان

هرجا رفتید عید دیدنی نیم ساعت بیشتر نمونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2853 بازدید | 118 پست
خواهرشوهرم تعریف میکرد یکی از دوستاش میخواست بیاد خونشون عیددیدنی پدرشوهر، مادرشوهرش خونشون بودنپدرش ...

واااا پیرمرد پر حاشیههههه میمرد میومد یه سلام میداد میرفت تو اون خراب شده بی صاحاب مونده شو انجام میداد🤢🤢🤢🤮

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
خداروشکر ماه رمضونه هیچکس ظهر ها نمیاد و فقط شب ها میان الآنم که شب قدره خوبه ها ولی من ناراحتم عیدی ...

آره اکثرا بعد افطار میان 😅😂

عیدی عییییییی یادش بخیر بچه بودم چقد ذوق داشت 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره اکثرا بعد افطار میان 😅😂عیدی عییییییی یادش بخیر بچه بودم چقد ذوق داشت

خب بعد از افطار خوبه دیگه حالا شما هم برو یه سلام بده 

من که خداروشکر همیشه درس دارم و همه میدونن حتی مهمون هم برامون میاد نزدیک اتاق منو خواهرم نمیشینن که مزاحم درس خوندن من نشن خداروشکر مهمان های با فرهنگی داریم 😂

عیدی که خیلی خوبه پارسال نزدیک ۶تومنی جمع کردم ولی امسال هیچکس بهم عیدی نداده ناراحتم 😂🥲

واااا پیرمرد پر حاشیههههه میمرد میومد یه سلام میداد میرفت تو اون خراب شده بی صاحاب مونده شو انجام می ...

همینو بگو واقعا با خودش چی فکر کرده رفته تو حموم کارشو انجام داده، خواهرشوهرم خیلی خانمه که چیزی نگفته

تاپیک جیش دارم قضیه اش چی بود ما رفتیم از ساعت ۵ و نیم تا ۱۰ و نیم و اینکه تو اون اتاق یه لحظه بیان ...

والا بیخبرم 😅

خوبه 🙌 

دیگه بچه نیستیم که عیدی بگیریم و....

😂😂😂 عییییییخدا کنه ما هم متاهل بشیم

متاهل بشی تازه قدر این لحظه رو می دونی که تنها دغدغه ات این لود که تو اتاق مجبوری بخوابی یا خودت سرگرم کنی تا مهمون ها برن 

من متاهل که باید پذیرایی کنم تو همه صحبت هاشون شرکت کنم همه اش لبخند به لب داشته باشم دو جور غذا بپزم حواسم باشه به همه تعارف کنم که بخورند و وسط همه این ها مراقب دستشویی رفتن دخترم باشم که یوقت وسط مهمونی جیش نکنه یا پسرم تو جمع دستش تو دماغش نکنه! 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

من یبار تو اتاق بودم کلاس انلاین داشتم . به مامان بابام گفتم نگید من هستم. عمه‌م هنوز نیومده تو ، بابام گفت اره دخترمم تو اتاقه داره درس میخونه. تازه نوه پروش اومده در میزنه. انقدر حرص خوردم. تازه چندوقت بعد عمه‌م میگه چرا نیومدی بیرون😡😡😡

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
والا بیخبرم 😅خوبه 🙌 دیگه بچه نیستیم که عیدی بگیریم و....

منم بچه نیستم ولی چون پدرم به همهههه عیدی میده بقیه هم به منو خواهرم میدن گاهی خجالت میکشم بگیرم مثل بچه ها ولی خب 😂🤌🏻🥲

متاهل بشی تازه قدر این لحظه رو می دونی که تنها دغدغه ات این لود که تو اتاق مجبوری بخوابی یا خودت سرگ ...

وای اره راست میگی

ای کاش یکی اینا را قبل ازدواج بهم میگفت تا من ازدواج نکنم😭

اگه حرفه ای بودی آذوقتو تو اتاق ذخیره میکردی من به اندازه ۴۸ ساعت اب و غذا سیو میکنم فقط میمونه یه د ...

آره متاسفانه اماتورم 😕🤣🤣🤣

بابا دمت گرم 👌🤣🤣🤣

اونا دیر میوه میارنبرای ما میوه یعنی ختم مهمونی و پاشید برید😂

وای مادرشوهر اینا هم همینطورن. ولی ما مهمون هنوز نشسته براش میوه میاریم. اوایل مادرشوهرم بهش برمیخورد بعد حالیش شد