2777
2789
عنوان

تشنمه جون ندارم برم اب بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 36 پست
تو دقیقا منیتشنمه حال ندارم برم آب بخورم خوابم میاد دوست ندارم بخوابم

دومی من هستم🤕

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا منی تو منم خوابم میاد اما نمیتوام بخوابم

ای خواهر 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بیشتر ببینید
من میل ندارم😂تو تشنته🤭

پس نگهدار هروقت میلت شد نوش جان کن😂😂

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

پس نگهدار هروقت میلت شد نوش جان کن😂😂

ن مرسی لازم ندارم🤣

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀

نه خواهش میکنم عزیزم یه بنده خدایی رو از تشنگی سیراب کردی 😂😂

نه عزیزم گفتم نگهداره واسه خودت و خودش😂😂

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی