2777
2789
عنوان

شب‌قراره فامیلای همسرم بیان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 86 پست
همشم که نمیشه ما خانما در هرشرایط اینکارو کنیم اونکارو کنیم مگه کی هستند؟ مرد باید بدونه یه شرایطی ه ...

اره دیقا مردا هم باید کمک‌بدن بهرحال یه دست صدا نداره ،، شوهرمن دیگه خودجوش شده راضیم ازش‌ چشمش نزنم زرنگ شده جدیدا😅امروز از اول‌تااخر کمک دستم بود بنده خدا تازه وقت کرد یه حموم بره و خستگی درکنه همونم الان پای نماز و شب قدر و ایناس... درکل اقایون حتی اگه تو کار خونه م خیلی کمک ندن طفلکا بیرون انقد خسته میشن میان خونه فقط نیاز ب استراحت و ریکاوری دارن

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
سلام عزیزم خسته نباشید ،،ماشالله کدبانو

مروا خانوم البته این کدبانو ر‌و باید ب ‌شوهرم بگید جدیدا کدبانوی خونه اون شده من دارم استعفا میدم ،، امروز سالاد و جوجه و تزیین میوه و نوشیدنی همش خودش انجام داد من اخر یه برنج درست کردم همونم با زعفرون شوهرم تزیین کرد گفتم شغل دوم یه رستوران واسش بزنم خیلی داره در عرصه ی اشپزی پیشرفت میکنه دیروزم دمی گوجه درست کرد از مال من خوشمزه تر😂شرمنده نکنید همچین کدبانو ام نیستم😄

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره دیقا مردا هم باید کمک‌بدن بهرحال یه دست صدا نداره ،، شوهرمن دیگه خودجوش شده راضیم ازش‌ چشمش نزنم ...

خب خداروشکر حداقل کمکت کرد میدونی چیه حالا خدایی بعضی وقتا کمک می‌کنند نمیدونم از عذاب وجدانه یا دلشون میسوزه😂من شوهرم فقط خرابکاری میکنه همون بهتر نیاد کمک😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
همشم که نمیشه ما خانما در هرشرایط اینکارو کنیم اونکارو کنیم مگه کی هستند؟ مرد باید بدونه یه شرایطی ه ...

اره همسرم دربیشتر موارد خودش پیشنهاد غذای بیرون میده میگه دوس ندارم مهمون بیاد توگرفتار پخت پز باشی واقعا هم برای بعضی ادما زور داره بخوای زحمت بکشی حیفه همون غذای بیرون  ازسرشون زیادیه

هوووو تا شب خیلی مونده.

زرشک پلو با مرغ،یه خورشت گوشتی هم درست کن ،مثل بادمجون یا قیمه یا سبزی

سبزی خوردن و ترشی و نوشیدنی و سالاد

واسه افطارم برو حلوا و آش آماده بخر نخوای زیاد کار کنی،نون تست و پنیر و گردو هم بذار

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اره همسرم دربیشتر موارد خودش پیشنهاد غذای بیرون میده میگه دوس ندارم مهمون بیاد توگرفتار پخت پز باشی ...

خب غذای بیرون از نظر هزینه مقرون به صرفه نیست.

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خب غذای بیرون از نظر هزینه مقرون به صرفه نیست.

سلامتی بدنم واسترس خیلی مهمتراز هزینه است مالان خداروشکر دورشدیم ولی اون موقه ها دست جمعی یهویی میومدن دیگه ازبیرون گرفتن خیلی راحتتره البته رستورانی که مامیگرفتیم سراشبزش خانم بود اصلا انگشتات هم باهاش میخوردی اونقد وارد بهداشتی وتمیز وخوشمزه اورگانیک بود الان اطرافم رستورانا همه غذاهای چرب وبی طعم هستند 

خب خداروشکر حداقل کمکت کرد میدونی چیه حالا خدایی بعضی وقتا کمک می‌کنند نمیدونم از عذاب وجدانه یا دلش ...

شوهر منم اولا چن تا ظرف میشست به یه بهونه ای یا جیم میزد حموم یا میرف بیرون یا میگف آخ کمرم چن روزه درد میکنه😅الان ن دیگه خودکار شده اکثروقتا ظرف و جارو و غذا اینارم درست میکنه مواقعیم ک مهمون داریم خدایی دیگ صده خودشو میزاره خیلی دیگ‌ب خودش‌فشار میاره😄 کم کم عادتش بده از کارای کوچیک شروع کن بهش بده دیگ خودش خودکار عادت میکنه کمکت کنه چن بار خودتو ب خستگی و‌‌ بی حالی بزن کارارو بسپر به شوهرت

بیشتر ببینید
مروا خانوم البته این کدبانو ر‌و باید ب ‌شوهرم بگید جدیدا کدبانوی خونه اون شده من دارم استعفا میدم ،، ...

خوشبخت باشید وخدا برای هم حفظتون کنه چشم بد ازتون دور باشه عزیزم ،،ولی همیشه کدبانو بمون عروس خوشکلم 

شوهر منم اولا چن تا ظرف میشست به یه بهونه ای یا جیم میزد حموم یا میرف بیرون یا میگف آخ کمرم چن روزه ...

خیلی خوبه که😍😍😍واقعا مرد کمک آدم کنه خیلی مهمه 

ای خواهر گفتم چایی بریز قوطی همه رو ریخت رو زمین😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید